Rietdekkersbedrijf Gelderland

Gaat u een nieuwe woning realiseren en wilt u graag een warme, luxe en sfeervolle uitstraling creëren? Dan is een rieten dak de oplossing. Of wilt u uw pannendak laten vervangen door een mooi rieten dak? Daarvoor heeft u een professioneel en betrouwbaar rietdekkersbedrijf nodig. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte heeft al meer dan 120 jaar ervaring in het ambacht en bestaat uit passievolle rietdekkers met liefde voor het vak. Ook voor onderhoud en reparatie aan uw rieten dak kunt u bij ons terecht. Wij zijn als rietdekkersbedrijf onder meer werkzaam in Gelderland, maar ook in andere delen van het land.

Nieuw rieten dak installeren

Voor het laten plaatsen van een nieuw rieten dak in Gelderland kunt u snel en eenvoudig Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte inschakelen. De voordelen van een rieten dak zijn eindeloos. Naast een warme uitstraling, geeft riet u ook voldoende mogelijkheden om bijvoorbeeld zonnepanelen te plaatsen. Daarnaast heeft is riet een natuurlijk en duurzaam product met een hoge isolatiewaarde, wat uw energierekening weer ten goede komt. Ook ventileert een rieten dak uitstekend, wat goed is voor uw gezondheid. Tot slot kunnen wij uw rieten dak geheel brandveilig installeren. Als rietdekkersbedrijf in Gelderland verzekeren wij u van slechts de hoogste kwaliteit riet en beste rietdekkers voor de klus.

Onderhoud aan uw rieten dak

Als rietdekkersbedrijf Gelderland staan wij uiteraard ook garant voor het onderhoud aan uw rieten dak. Uw rieten dak moet regelmatig behandeld worden, wilt u de levensduur van uw rieten dak zo lang mogelijk maken. Daarom raden wij aan om ieder jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Dit kunnen wij tegen relatief lage kosten voor u realiseren. Houdt u het onderhoud aan uw rieten dak niet bij, dan kan er een dikke laag mos en algen op uw dak ontstaan. Hierdoor wordt zonlicht en wind tegengehouden en droogt uw dak niet meer goed, waardoor het riet kan gaan rotten. Dit heeft natuurlijk ook weer zijn weerslag op uw gezondheid. Mocht uw dak zodanig beschadigd zijn dat het riet op bepaalde plekken vervangen moet worden, dan kunnen wij uw dak ook doordekken. Hierbij vervangen we het beschadigde riet en vullen we uw dak op waar het riet dunner is geworden. Zo ziet uw dak er weer uit als nieuw en kan het weer jaren mee!

Contact rietdekkersbedrijf Gelderland

Rietdekkers Kloosterman en Van Raalte zijn niet alleen als rietdekkersbedrijf in Gelderland in te schakelen. Wij zijn ook werkzaam in bijvoorbeeld Friesland en Noord-Holland. Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u graag vrijblijvend advies ontvangen over uw rieten dak? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord!