Prijs rieten dak

Wilt u graag een woning met een rieten dak? Of heeft u al een rieten dak en wilt u dit vervangen, verwijderen of renoveren? Voor al deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte. Bent u benieuwd naar de prijzen van onze rietdekker? Per project verschilt de prijs van onze rieten dak Wij zullen de kosten hier duidelijk voor u uitleggen. Al meer dan 125 jaar zijn wij als rietdekkersbedrijf actief door heel Nederland. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte behandelt uw rieten dak vol passie en liefde!

Rietdekker prijzen

Prijzen rietdekker onderhoud

Het onderhoud aan rieten daken kan onder andere bestaan uit het scheren en kammen van uw dak. Dit helpt om de algen en mos op uw dak te bestrijden. Wanneer uw rieten dak zwaar vervuild is, is het nodig om uw rieten dak te reinigen. Als uw dak goed onderhouden wordt, wordt de levensduur ook langer. De prijs voor het reinigen van uw rieten dak kunnen variëren, dit ligt namelijk aan de oppervlakte van uw dak en de actuele situatie. Door regelmatig onderhoud aan uw rieten dak te plegen, voorkomt u dat mos en algen zich op het dak verspreiden. Hierdoor heeft uw dak op de lange termijn een langere levensduur en lagere onderhoudskosten.

De prijzen van een rietdekker

De prijzen van onze rietdekker zijn ook afhankelijk van de constructiemethode van uw dak. Een rieten dak kan op twee manieren worden geïnstalleerd. Het traditionele gebonden dak of open constructie. De vorm en grootte van elk huis is anders, wat betekent dat het oppervlak van het dak ook kan verschillen. Sommige daken hebben meer riet nodig dan anderen daken, dus de prijzen van het rieten dak zijn ook verschillend. Ook voor de reparatie van uw rieten dak kunt u bij ons terecht. U kunt voor al onze werkzaamheden altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

 

Rietdekker prijzen

Contact voor een prijs rieten dak

Wilt u een prijs voor een rieten dak? Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte maakt deel uit van de vakfederatie voor rietdekkers. Dit zorgt ervoor dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en wet- en regelgeving. De experts van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte houden rekening met uw wensen en behoeften en kijken naar de huidige situatie. Op basis van ons bezoek maken wij een strategisch plan en stellen we een vrijblijvende offerte op met prijzen voor uw rieten dak. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de offerte toe te lichten. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de exacte prijzen van onze rietdekker voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak.