Rietdekker Noord-Holland

Zoekt u een rietdekker in Noord-Holland die hoge kwaliteit levert? Stop dan met zoeken en schakel Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte in. Van het realiseren van een nieuw rieten dak tot een grote onderhoudsbeurt van uw bestaande rieten dak; als professioneel rietdekker in Noord-Holland regelen wij het voor u.

De beste rietdekker in Noord-Holland

Waarom kiezen voor Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte? Met ons als professioneel rietdekker in Noord-Holland bent u verzekerd van goed resultaat. Met jarenlange ervaring die al 6 generaties wordt overgedragen van vader op zoon haalt u echte experts in huis. Door onze nauwe samenwerking met riettelers kunnen wij u de beste kwaliteit riet leveren. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers, dit betekent dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken en wet- en regelgeving. Ook hechten wij veel waarde aan duidelijke communicatie. Daarom ontvangt u van ons altijd een uitgewerkt plan met een offerte, zo weet u precies wat u kunt verwachten.

 

Restauratie en reparatie rieten dak – rietdekker Noord-Holland

Met de rietdekkers van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte gaan echte onderhoudsspecialisten bij u te werk. Heeft u een oud rieten dak? Dan kan het zijn dat restauratie of reparatie nodig is. Er kan namelijk een laag mos of algen ontstaan over het riet die het dak kunnen aantasten. Wij verwijderen zorgvuldig de rotte laag van uw rieten dak en stoppen riet bij op slechte plekken. Met als resultaat: een dak met een mooie gele kleur en een egaal slijtvlak. Hierdoor droogt het dak beter, waardoor de levensduur verlengd wordt. Na onze restauratie raden wij aan om eens per twee jaar een anti-mosbehandeling te laten uitvoeren. Deze onderhoudsbeurt is laag in kosten en zorgt dat het rieten dak weer vrij is van mos en algen. Zo kunt u jaren plezier hebben van een mooi rieten dak.

Rietdekkersbedrijf Genemuiden

Contact Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte? Neem dan in alle rust contact met ons op. Wij voorzien u vrijblijvend van advies omtrent uw rieten dak. Onze specialisten komen bij u langs op locatie om de situatie te bekijken en met een passend plan te komen. Na deze afspraak ontvangt u van ons een uitgewerkt plan waar uw wensen in mee zijn genomen en een offerte.