Mos- en algenbestrijding rieten dak

Mos- en algenbestrijding is van belang voor het vergroten van de levensduur van uw rieten dak. Als een rieten dak groen wordt door algengroei, is het aan te raden het riet te laten behandelen met anti-mos. Als het rieten dak gespoten wordt zal de algengroei stoppen. Voor een goede mos- en algenbestrijding moet het rieten dak elk jaar worden behandeld met anti-mos.

Rieten dak behandelen

Een dak dat elk jaar gespoten wordt met anti-mos gaat langer mee en ziet er schoon en egaal van kleur uit! Mos- en algenbestrijding kunnen we tegen een relatief laag bedrag voor u realiseren. Rietdekkers Kloosterman en Van Raalte werken met speciaal ontwikkelde middelen die de algen doden en het riet niet beschadigen. Het rieten dak behandelen met een mos- en algenbestrijding zorgt voor een langere levensduur. Het aanbrengen is een investering die u dus gemakkelijk terugverdient. Wacht niet langer en laat uw rieten dak behandelen

Kosten van mos- en algenbestrijding

Om u een reële prijsindicatie te kunnen geven van mos- en algenbestrijding zullen wij altijd uw wensen inventariseren bij u op locatie. Aan de hand van dit persoonlijke gesprek maken wij voor u een passende aanbieding. Voor dit bezoek brengen wij niets in rekening.

Geen zorgen met onze mos- algenbestrijding voor uw rieten dak

Een dak dat elk jaar gespoten wordt met anti-mos gaat langer mee en ziet er schoon en egaal van kleur uit! Wij kunnen dit tegen een relatief laag bedrag voor u realiseren. Rietdekkers Kloosterman en Van Raalte werken met speciaal ontwikkelde middelen die de algen doden en het riet niet beschadigen. Neem voor een mos- en algenbestrijding contact op met onze professionele rietdekkers via info@rietdekkerkloosterman.nl.

 

Dwarsgracht-nieuw-riet-gedekte-woning Mos en algen bestrijding
icon 0

Jaar ervaring

Al 130 jaar puur vakmanschap

icon 0

Projecten

Met trots 1045 projecten succesvol afgerond

icon 0

Klanten

Meer dan 1045 tevreden klanten

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917