Rietdekker Deventer

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte is uw specialist in het maken van uw nieuwe rieten dak. Riet is een natuurlijk product met een hoge isolatie waarde en heeft een mooie warme uitstraling. Een woning met een rieten dak heeft altijd een chique uitstraling. Een nieuw rieten dak begint bij een gedegen constructie van het dak, goede isolatie en een mooie afwerking van de ramen en de nok. Voor de afwerking van de nok van u dak kunt u bij ons kiezen tussen een gecementeerde nokvorst of een Multinok. Rietdekker Deventer,

Voordelen van een rieten dak

  • Een rieten dak is duurzaam en het milieuvriendelijkste product in de bouwsector
  • Een rieten dak geeft een warm, gezellig en charmant karakter.
  • Een rieten dak isoleert goed en leid dus toch een lagere energierekening.
  • Een rieten dak is erg flexibel, u kunt er alle kanten mee op denk aan rondelingen maar ook zonnepanelen zijn geen enkel probleem.
  • Riet zorgt voor goede ventilatie wat weer goed is voor uw gezondheid

Onderhoud Rieten dak Deventer

Naast het maken en plaatsen van rieten daken, houdt Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte zich ook bezig met het onderhoud van rieten daken. Een rieten dak dat jarenlang geen onderhoud heeft gehad raakt onder dik mos en algen. Hierdoor droogt het dak niet meer, want wind en zonlicht worden tegengehouden. Dan is het tijd voor een vakkundige onderhoudsbeurt waardoor er weer hard en droog riet tevoorschijn komt, zodat uw dak weer jaren mee kan. Op zoek naar een rietdekker in Deventer en omgeving om uw rieten dak een vakkundige schoonmaak beurt te geven? Dan bent u bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte aan het juiste adres.

rietdekker deventer

Waarom Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte

Wij van hebben meer dan 125 jaar werkervaring, Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte is opgericht in 1980 en al 6 generaties op rij overgedragen van vader op zoon, en staat met het beste vakmanschap altijd voor u klaar. Wij leveren ongetwijfeld de beste kwaliteit riet, omdat wij sterkte connecties hebben met de riettellers. Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen te inventariseren en de
huidige situatie te bekijken. Aan de hand van ons bezoek maken we een uitgewerkt plan met offerte, wij geven graag toelichting bij de offerte om misverstanden te voorkomen. Indien u akkoord geeft starten we op de vooraf afgesproken datum met de werkzaamheden.

Nunspeet-rietendak-768x576

Contant Rietdekker Deventer

Wij van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte zijn aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken en wet- en regelgeving. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917