Rietdekker Deventer

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is uw specialist in het maken van uw nieuwe rieten dak. Riet is een natuurlijk product met een hoge isolatiewaarde en heeft een mooie warme uitstraling. Een woning met een rieten dak heeft altijd een chique uitstraling. Een nieuw rieten dak begint bij een gedegen constructie van het dak, goede isolatie en een mooie afwerking van de ramen en nok. Voor de afwerking van de nok kunt u bij ons kiezen tussen een gecementeerde nokvorst of een Multinok.

Voordelen van een rieten dak

  • Een rieten dak is duurzaam en het milieuvriendelijkste product in de bouwsector.
  • Een rieten dak heeft een warm, gezellig en charmant karakter.
  • Een rieten dak isoleert goed en leidt dus tot een lagere energierekening.
  • Een rieten dak is erg flexibel, u kunt er alle kanten mee op. Zo zijn zonnepanelen bijvoorbeeld geen enkel probleem.
  • Riet zorgt voor de juiste ventilatie, wat weer goed is voor uw gezondheid.

Onderhoud rieten dak Deventer

Naast het maken en plaatsen van rieten daken, houdt Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte zich ook bezig met het rieten dak vervangen en het onderhoud van rieten daken. Een rieten dak dat jarenlang geen onderhoud heeft gehad, raakt onder een dikke laag mos en algen. Hierdoor droogt het dak niet meer, want wind en zonlicht worden tegengehouden. Dan is het tijd voor een vakkundige onderhoudsbeurt waardoor er weer hard en droog riet tevoorschijn komt. Hierna kan uw dak weer jaren mee. Bent u op zoek naar een rietdekker in Deventer of omgeving om uw rieten dak een vakkundige schoonmaakbeurt te geven? Dan bent u bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte aan het juiste adres.

rietdekker deventer

Waarom Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte?

Wij hebben al meer dan 125 jaar werkervaring. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is opgericht in 1890 en is al 6 generaties op rij overgedragen van vader op zoon. Met het beste vakmanschap staan wij altijd voor u klaar. Wij leveren ongetwijfeld de beste kwaliteit riet, omdat wij sterke connecties hebben met onze riettelers. Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen te inventariseren en de huidige situatie te bekijken. Aan de hand van ons bezoek maken we een uitgewerkt plan met offerte. Indien u akkoord gaat, starten we op de vooraf afgesproken datum met de werkzaamheden.

Nunspeet-rietendak-768x576

Contact Rietdekker Deventer

Wij van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte zijn aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste technieken en wet- en regelgeving. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917