Mos en algen bestrijding

Mos en algen bestrijding is van belang voor het vergroten van de levensduur van uw rieten dak. Als een rieten dak groen wordt door algengroei, is het aan te raden het riet te laten behandelen met anti-mos. Als het rieten dak gespoten wordt zal de algengroei stoppen. Voor een goed resultaat moet het dak elk jaar worden behandeld met anti-mos.

 

Rieten dak behandelen

Een dak dat elk jaar gespoten wordt met anti-mos gaat langer mee en ziet er schoon en egaal van kleur uit! Wij kunnen dit tegen een relatief laag bedrag voor u realiseren. Rietdekkers Kloosterman en Van Raalte werken met speciaal ontwikkelde middelen die de algen doden en het riet niet beschadigen. Het rieten dak behandelen zorgt voor een duurzame levensduur. Het aanbrengen is een investering die u dus gemakkelijk terugverdient. Wacht niet langer en laat uw rieten dak behandelen.

Geen zorgen!

Een dak dat elk jaar gespoten wordt met anti-mos gaat langer mee en ziet er schoon en egaal van kleur uit! Wij kunnen dit tegen een relatief laag bedrag voor u realiseren. Rietdekkers Kloosterman en Van Raalte werken met speciaal ontwikkelde middelen die de algen doden en het riet niet beschadigen.

 

Dwarsgracht-nieuw-riet-gedekte-woning Mos en algen bestrijding
icon 0

jaar ervaring

Al 65 jaar puur vakmanschap

icon 0

Projecten

Met trots 995 projecten succesvol afgerond

icon 0

klanten

Ruim 85, meer dan tevreden, klanten

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917