Wie wij zijn

Wij zijn het team van rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte. Met ons beste vakmanschap staan we altijd voor u klaar. Ons bedrijf is al zes generaties lang overgedragen van vader op zoon. Wij leveren gegarandeerd de beste kwaliteit. Jan Kloosterman en Henk van Raalte zijn samen goed voor 65 jaar vakmanschap in dit mooie ambacht. De volgende generatie is ook al volop werkzaam binnen het bedrijf: Dirk van Raalte en Herwin Kloosterman staan vol enthousiasme voor u klaar.

Ons streven

Door goede opleiding en door veel werkervaring leveren wij altijd top kwaliteit, wij gebruiken hiervoor uitsluitend hoogwaardige materialen en eerste Kwaliteit riet, door onze korte lijnen met de diverse riettelers uit de omgeving kunnen wij de kwaliteit van het riet zelf scherp in de gaten houden, voordeel voor u als klant u krijgt alleen maar eerste Klas riet geleverd..

Communicatie

Wij proberen altijd zo goed mogelijk te communiceren voor het beste en snelste doorlooptraject.

Kwaliteit

Kloosterman en van Raalte werkt altijd met hoogwaardige materialen, het beste riet veelal uit de Wieden, tegenwoordig komt er ook veel hoogwaardig riet uit andere gebieden echter gaat onze voorkeur uit naar Wiedenriet. Waarom Wiedenriet? De rietvelden zijn dichtbij en het is makkelijker om de kwaliteit te controleren of om afspraken te maken met de riettelers en er is minder transport nodig, dus beter voor het milieu.

De materialen en het materieel zijn altijd goed en degelijk en het materieel zoals steigers en liften zijn altijd 100 procent.

Over Kloosterman & van Raalte

Het bedrijf rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte dateert uit 1890 en is nu 130 jaar oud. Het bedrijf heette toen Firma J. Kloosterman en Zn en is gevestigd in Kamperzeedijk. Jan Kloosterman is vanaf 1973 rietdekker en hij heeft het vak geleerd bij een neef van zijn vader in Zwolle, en van vader Kloosterman.

Over de rietdekkers

Henk van Raalte is een zwager van Jan Kloosterman en was voorheen 6 jaar timmerman maar door crisis in de bouw gaan is hij 1986 begonnen met rietdekken. Sinds 2006 is de naam veranderd in Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte.

Dirk van Raalte is in 2006 vanaf de middelbare school naar het RON gegaan in Genemuiden 4 dagen werken en 1 dag school de Rietdekkersopleiding. Hij heeft 4 jaar lang bij een andere rietdekker gewerkt en het diploma gehaald.
Herwin Kloosterman is vanaf de middelbare school de bouwopleiding gaan doen. Toen deze opleiding na 2 jaar was afgerond is ook hij het dak opgegaan. Herwin heeft het vak geleerd van Jan Kloosterman en Henk van Raalte.

Zij beoefenen allemaal het vak met veel liefde en passie en werken elke dag met veel vakmanschap aan uw mooie dak.

Dwarsgracht-woonboerderij-2016
icon 0

Jaar ervaring

Al 130 jaar puur vakmanschap

icon 0

Projecten

Met trots 1045 projecten succesvol afgerond

icon 0

Klanten

Meer dan 1045 tevreden klanten

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917