Van dakpannen naar riet

Wilt u van dakpannen naar riet? Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is uw specialist in nieuwe rieten daken. Riet is een natuurlijk product met een hoge isolatie waarde. Een nieuw rieten dak begint bij een gedegen constructie. Na het maken van een afspraak komen we naar u toe om uw wensen te inventariseren en uw situatie te inspecteren. Bovendien maken we na dit bezoek voor u een plan op maat met bijbehorende offerte. Kortom, als we dat doen, doen we het goed!

Waarom een rieten dak?

Een dak speelt een grote rol bij de uitstraling van uw woning. Het materiaal en de vorm zijn hierbij bepalend. Wilt u een warm een karakteristiek gevoel creëeren bij uw huis? Dan is een rieten dak de perfecte optie. Als u de dakpannen van uw dat wil vervangen door riet zorgen wij voor een mooi resultaat. Naast de mooie uitstraling van een rieten dak zijn er nog meer voordelen:

  • Een rieten dak is duurzaam en milieuvriendelijk
  • Riet zorgt voor goede ventilatie wat weer goed is voor uw eigen gezondheid
  • Een rieten dak isoleert goed en leid dus tot een lager energieverbruik
  • Een rieten dak is erg flexibel, u kunt er alle kanten mee op denk hierbij aan rondingen maar ook zonnepanelen zijn mogelijk

Onderhoud rieten dak

Het is belangrijk om uw rieten dak goed te onderhouden. Een rietend dak dat niet voldoende wordt onderhouden kan een onder een dikke laag mos en algen raken. Onderhoud is een belangrijk onderdeel bij het behouden van de mooie karakteristieke uitstraling en het verlengen van de levensduur van een rieten dak. Bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte verzorgen wij goed onderhoud van uw rieten dak; van doordekken tot mos en algen bestrijding. Samen met u kijken wij naar het juiste onderhoud om te zorgen dat het dak er zo goed als nieuw uitziet. Zo kunt u nog jarenlang plezier hebben van een mooi dak.

Kosten

Om u een reële prijsindicatie te kunnen geven zullen wij altijd uw wensen inventariseren bij u op locatie. Aan de hand van dit persoonlijke gesprek maken wij voor u een passende aanbieding. Voor dit bezoek brengen wij geen kosten in rekening. Heeft u vragen rondom het onderhoud van uw rieten dak? Neem dan vrijblijvend contact op voor deskundig advies. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord. Bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte zijn wij aangesloten bij de vakfederatie, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en nieuwe technieken.

icon 0

Jaar ervaring

Al 130 jaar puur vakmanschap

icon 0

Projecten

Met trots 1045 projecten succesvol afgerond

icon 0

Klanten

Meer dan 1045 tevreden klanten

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917