Timmerwerk – Maatwerk

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte heeft veel ervaring met timmerwerk

 

Dakconstructie , traditionele daken, schroefdaken

Wij hebben veel ervaring met het maken en plaatsen van dakconstructies zoals traditionele daken en schroefdaken. Als u een traditioneel rietendak heeft dan kunnen wij hier een compleet nieuw dak op plaatsen welke voldoet aan de eisen van deze tijd qua isolatie, vocht en hemelwater afvoer, ook als een pannendak heeft en u een rietendak wenst te hebben kunnen wij veel voor u betekenen. Als u een traditioneel dak heeft en het moet compleet gedekt worden dan is het raadzaam om na te denken over een schroefdak. Een schroefdak heeft als voordeel dat deze van binnen uit gezien gesloten is wat minder stof en ongediert oplevert, ook heeft een schroefdak een hogere isolerende werking waardoor u bespaard op uw stookkosten en de woning zal ook mogelijk een beter energielabel krijgen.

Dakkapellen

Als u toch uw dak gaat vernieuwen is het raadzaam om ook over de bestaande of nog niet bestaande dakapellen na te gaan denken. De oude dakapellen van vroeger voldoen vaak niet meer aan de eisen van isolatie van deze tijd. Als u nog geen dakkapellen heeft is het misschien verstandig om ze tegelijk te plaatsen het voordeel hiervan is dat ze in het dak geïntegreerd kunnen en het geeft op uw boven etage meer licht en ruimte. Als u achteraf dakkapellen plaats zullen de kosten altijd hoger uitvallen omdat er dan allerlei aanpassingen gemaakt moeten worden. Wij maken en leveren de dakkapellen compleet of wij maken deze ter plaatse.

Kosten

Om u een reële prijsindicatie te kunnen geven zullen wij altijd uw wensen inventariseren bij u op locatie. Aan de hand van dit persoonlijke gesprek maken wij voor u een passende aanbieding. Voor dit bezoek brengen wij niets in rekening.

 

Renovatiewerk boerderij of Hooiberg

U traditionele boerderij of hooiberg is mogelijk al zeer oud en het vertoont wat slijtage zo door de jaren heen, wij kunnen voor u kijken of er voor het timmerwerk of isolatie een subsidie beschikbaar is kijkt u daarom even op onze pagina subsidie mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd een Email sturen of Bellen. Wij geven u graag advies. Ook kunt kijken via deze Link wat de regeling inhouden en of er nieuwe regelingen zijn.

Overig timmerwerk

Uiteraard kunnen wij ook voor u als klant overig timmerwerk uitvoeren u kunt ons altijd vragen!

Rietdekker Blankenham
icon 0

Jaar ervaring

Al 130 jaar puur vakmanschap

icon 0

Projecten

Met trots 1045 projecten succesvol afgerond

icon 0

Klanten

Meer dan 1045 tevreden klanten

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917