Rietdekkersbedrijf in Friesland

Bent u op zoek naar een deskundig rietdekkersbedrijf in Friesland? Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is gespecialiseerd in rieten daken. Of u nu graag een nieuw rieten dak wilt of uw huidige rieten dak een onderhoudsbeurt wilt geven; wij zijn klaar voor de klus. Ook wanneer u overgaat van dakpannen naar een rieten dak, bent u bij ons aan het juiste adres. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte realiseert uw wensen.

Waarom een rieten dak?

Een dak bepaalt voor een groot deel de persoonlijkheid van uw woning. Belangrijke factoren hierbij zijn de vorm en het materiaal. Als u uw woning echt karakter wilt geven, is een rieten dak van Kloosterman en Van Raalte perfect voor u. Een rieten dak creëert een warme, natuurlijke uitstraling. Daarnaast is riet een biologisch product met een hoge isolatiewaarde. En er zijn meer voordelen van een rieten dak:

  • Een rieten dak is duurzaam en milieuvriendelijk
  • Door de hoge isolatiewaarde van riet verbruikt u minder energie
  • Riet ventileert uw huis, wat goed is voor uw gezondheid
  • U kunt alle kanten op met een rieten dak; denk bijvoorbeeld aan ronde vormen en zelfs plaatsing van zonnepanelen
Rietdekkersbedrijf Lemelerveld

Rietdekkersbedrijf in Friesland voor onderhoud

Naast het plaatsen van nieuwe rieten daken, kunt u bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte ook terecht voor het onderhoud van uw huidige rieten dak. Wanneer uw rieten dak jaren niet onderhouden is, kan zich een laag algen en mos op uw dak vormen. Deze laag houdt wind en zonlicht tegen, waardoor uw dak niet meer goed droogt. Het dak kan zelfs gaan rotten. In dat geval zorgen wij ervoor dat uw dak er na reparatie weer zo goed als nieuw bij ligt. De verrotte laag wordt verwijderd en op slechte plekken wordt riet bijgestopt. Hierdoor oogt het dak weer mooi en gaat het nog jarenlang mee. Om uw rieten dak in optimale staat te houden, raden wij aan om het iedere twee jaar tegen mos en algen te laten bestrijden. Zo behoudt u de authentieke uitstraling van uw mooie rieten dak.

Rietdekker Drenthe

Contact Rietdekkersbedrijf Friesland

Wanneer u kiest om uw dak te laten bedekken of onderhouden door Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte, kiest u voor maar liefst 125 jaar werkervaring. Deze ambacht wordt al zes generaties lang overgedragen van vader op zoon. Wij zijn aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken en wet- en regelgeving. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken in Friesland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917