De levensduur van uw rieten kap

Het onderhoud van het rieten dak kan bestaan uit het scheren en kammen van het riet, algen bestrijding, mos bestrijding. Wanneer uw rieten dak ernstig vervuild is door algen en of door mos zal het scheren en kammen van uw rieten dak noodzakelijk zijn en daarna wordt het riet weer mooi opgeklopt dit is kostbaar onderhoud. Als erkend rietdekkers bedrijf kunnen we uw dak periodiek onderhouden. Dat scheelt u in de kosten en uw dak gaat langer mee.

Regelmatig onderhoud

Voorkomen is beter! Door regelmatig en op tijd uw rieten dak te laten onderhouden wordt er voorkomen dat er een wildgroei van mos en algen op uw dak ontstaat, uw rieten dak gaat veel langer mee en de onderhoudskosten zijn op termijn lager.

Ook is dakhelling is van groot belang voor de levensduur van uw rieten kap. Hoe steiler het dak hoe beter! Ook bomen rond het rieten dak verkorten de levensduur aanzienlijk, omdat ze zonlicht en wind tegenhouden het is verstandig om de bomen goed te snoeien.

Kosten

Om u een reële prijsindicatie te kunnen geven zullen wij altijd uw wensen inventariseren bij u op locatie. Aan de hand van dit persoonlijke gesprek maken wij voor u een passende aanbieding. Voor dit bezoek brengen wij niets in rekening.

icon 0

Jaar ervaring

Al 130 jaar puur vakmanschap

icon 0

Projecten

Met trots 1045 projecten succesvol afgerond

icon 0

Klanten

Meer dan 1045 tevreden klanten

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917