Rietdekkers bedrijf Kloosterman en van Raalte

Rietdekkers bedrijf Kloosterman en van Raalte zijn uw specialisten in het maken van uw nieuwe rieten dak. Rietdekken is een ambacht, specialistisch werk dat u door vakmensen laat uitvoeren. Voor dergelijke klussen bent u bij Kloosterman en van Raalte aan het juiste adres. Of u nu van pannen naar riet gaat of een compleet nieuw rieten dak wilt laten dekken, onze medewerkers staan garant voor vakmanschap en kwaliteit.

Hoge isolatie, warme uitstraling

Riet is een natuurlijk product met een hoge isolatiewaarde. Dat kan behoorlijk schelen als u aan het einde van een periode de gasrekening ontvangt. Daarnaast heeft riet ook een warme en chique uitstraling en is het duurzaam materiaal, het meest milieuvriendelijke materiaal uit de bouwwereld. Het natuurlijke karakter bevordert de levensduur van riet en het zorgt voor natuurlijke ventilatie in huis. Met riet heeft u nooit last van vocht of condens aan de binnenzijde van uw dak. De flexibiliteit zorgt ervoor dat je met riet alle kanten uit kunt: in elke hoek, vorm en ronding is riet toe te passen. Zeker als u de klus overlaat aan Rietdekkers bedrijf Kloosterman en van Raalte. Onze vakmensen kunnen u adviseren en de klus op professioneel niveau klaren.

Vakkundig rietdekkers bedrijf

Een nieuw rieten dak begint bij een gedegen constructie van het dak, goede isolatie en een mooie afwerking van de ramen en de nok. Voor de afwerking van de nok kunt u bij Rietdekkers bedrijf Kloosterman en van Raalte kiezen tussen een gecementeerde nokvorst of een Multinok. Na het maken van een afspraak komen wij naar u toe om uw wensen te inventariseren. Tevens zullen we de huidige situatie inspecteren. Alles doorgenomen? Dan stellen we een plan van aanpak op, met bijbehorende offerte op maat. Daarbij geven we u ook graag toelichting op de offerte, zodat alles helder en duidelijk is. Zodra u akkoord bent met de offerte starten we op de afgesproken datum met de werkzaamheden en zullen we het werk vakkundig voor u uitvoeren.

icon 0

Jaar ervaring

Al 130 jaar puur vakmanschap

icon 0

Projecten

Met trots 1045 projecten succesvol afgerond

icon 0

Klanten

Meer dan 1045 tevreden klanten

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917