Restauratie en reparatie van uw rieten dak

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte zijn de onderhouds-specialisten voor uw rieten dak. Een rieten dak dat jarenlang geen onderhoud heeft gehad raakt onder dik mos en algen. Hierdoor droogt het dak niet meer, want wind en zonlicht worden tegengehouden. Dan is het tijd voor een vakkundige onderhoudsbeurt waardoor er weer hard en droog riet tevoorschijn komt, zodat uw dak weer jaren mee kan. Wij van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte zijn de geschikte partij voor restauratie en reparatie van uw rieten dak.

Levensduur van uw rieten dak verlengen

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte verwijdert de verrotte laag van uw rieten dak. Op slechte plekken wordt riet bijgestopt. Hierdoor krijgt uw dak zijn mooie gele kleur weer terug en vertoont weer een egaal en vlak slijtvlak. Het dak droogt beter, wat de levensduur verlengt. Na de onderhoudsbeurt is aan te raden om één keer per twee jaar een anti- mos behandeling uit te voeren. Het rieten dak wordt dan door ons vakkundig schoongemaakt of gekamd. De kosten zijn laag en u houdt uw rietgedekte woning vrij van mos en algen waardoor uw woning mooier en strakker oogt en uw dak gaat langer mee!

Kosten

Om u een reële prijsindicatie te kunnen geven zullen wij altijd uw wensen inventariseren bij u op locatie. Aan de hand van dit persoonlijke gesprek maken wij voor u een passende aanbieding. Voor dit bezoek brengen wij niets in rekening. Vraag dus vrijblijvend een offerte aan.

Rieten dak voor

Het rieten dak, zwaar bemost en bealgd. Het droogt niet. Dit gebeurd er als het dak niet genoeg wordt onderhouden.

 

 

Genemuiden rietdekkersbedrijf

Rieten dak na

Het rieten dak door ons vakkundig schoongemaakt of gekamd.

Dit is een mooi voorbeeld hoe het eruit gaat ziet als Rietdekkersbedrijf Kloosterman & van Raalte uw dak gaat schoonmaken.

 

Restauratie en reparatie rieten daken
icon 0

Jaar ervaring

Al 130 jaar puur vakmanschap

icon 0

Projecten

Met trots 1045 projecten succesvol afgerond

icon 0

Klanten

Meer dan 1045 tevreden klanten

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917