Restauratie en reparatie van uw rieten dak

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte zijn de onderhouds-specialisten voor uw rieten dak. Een rieten dak dat jarenlang geen onderhoud heeft gehad raakt onder dik mos en algen. Hierdoor droogt het dak niet meer, want wind en zonlicht worden tegengehouden. Dan is het tijd voor een vakkundige onderhoudsbeurt waardoor er weer hard en droog riet tevoorschijn komt, zodat uw dak weer jaren mee kan.

Levensduur van uw rieten dak verlengen

Rietdekkeresbedrijf Kloosterman en van Raalte verwijdert de verrotte laag van uw rieten dak. Op slechte plekken wordt riet bijgestopt. Hierdoor krijgt uw dak zijn mooie gele kleur weer terug en vertoont weer een egaal en vlak slijtvlak. Het dak droogt beter, wat de levensduur verlengt. Na de onderhoudsbeurt is aan te raden om één keer per twee jaar een anti-mosbehandeling uit te voeren. Het rieten dak wordt dan door ons vakkundig schoongemaakt of gekamd. De kosten zijn laag en u houdt uw rietgedekte woning vrij van mos en algen waardoor uw woning mooier en strakker oogt en uw dak gaat langer mee!

Genemuiden nieuw rietendak
Het rieten dak door ons vakkundig schoongemaakt of gekamd.
Het rieten dak, zwaar bemost en bealgd. het droogt niet.
Het rieten dak, zwaar bemost en bealgd. het droogt niet.

Deze rietgedekte woning in Genemuiden door ons vakkundig schoon gemaakt. Ook dit dak heeft een anti mosbehandeling gehad waar door het dak van mos en algen schoon blijft.

Nieuw rietendak?

Vraag naar de mogelijkheden

Offerte aanvragen
  • Onze voordelen

  • Meer dan 125 jaar ervaring
  • Duidelijke communicatie
  • Wij werken uitsluitend met het beste riet
  • Werken samen met lokale leveranciers

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen