Rieten dak kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van een rieten dak? Wilt u een rieten dak op uw woning of wilt u rieten vervangen, weghalen of bij laten plaatsen? U regelt het eenvoudig door Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte in te schakelen.  Wij leggen alles met betrekking tot de kosten van uw rieten dak duidelijk aan u uit. Al meer dan 125 jaar zijn wij actief als rietdekkersbedrijf door heel Nederland. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte doet dit met veel enthousiasme en liefde voor het vak.

Voordelen van een rieten dak

Wilt u de kosten van een rieten dak weten om te overwegen een rieten dak te nemen? Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte wilt u graag op de hoogte brengen van de voordelen van een rieten dak. Bij het leggen van een rieten dak beginnen we met een gedegen constructie, aanzienlijke isolatie en een uitstekende afwerking van de ramen en nok. Voor de afwerking van de nok heeft u de keuze tussen een multinok of een gecementeerde nokvorst. Om de kosten van een rieten dak compleet te maken, zetten wij alle voordelen van een rieten dak voor u op een rij:

  • Het biedt een chique, prettig en warme uitstraling.
  • Het is een duurzaam en milieuvriendelijk product.
  • Het zorgt voor een uitstekende ventilatie. Dit heeft een positieve werking op uw gezondheid.
  • Het isoleert uitstekend en dit leidt tot een lagere energierekening.
  • Het is erg flexibel. Hierdoor kunt u alle kanten op met een rieten dak. Zonnepanelen plaatsten bijvoorbeeld is geen enkel probleem.

Betrouwbaar rietdekkersbedrijf

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is jaren geleden gestart als familiebedrijf. Het is al zes generaties op rij overhandigd van vader op zoon. Al die tijd staan wij met het uiterste vakmanschap voor u klaar. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte levert de beste kwaliteit riet, omdat wij hechte connecties hebben met onze riettelers.

De Kosten Van Een Mooi Rieten Dak

Kosten van een rieten dak

De kosten van een rieten dak verschillen per manier van aanleg. Een rieten dak kan op twee manieren gelegd worden. Tevens heeft elk huis een andere vorm en ander formaat, waardoor ook de oppervlakte van het dak kan verschillen. Voor het ene dak is meer riet nodig dan voor het andere, waardoor de kosten van een rieten dak variëren per project. Ook voor onderhoud van uw rieten dak kunt u bij ons terecht. Het vervangen, verwijderen en bijplaatsen kan bij elk opdracht verschillend zijn. De kosten voor het onderhouden van een rieten dak zijn dan ook afhankelijk van de opdracht en de benodigdheden. U kunt altijd een vrijblijvende offerte bij ons opvragen.

Rieten Dak Vervangen En De Kosten Ervan

Neem contact voor de kosten van uw rieten dak!

Heeft u nog vragen of wilt u de kosten weten van uw rieten dak? Neem dan gerust contact op of maak een afspraak. De specialisten van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen en behoeften in kaart te brengen en de huidige situatie te bekijken. Op basis van ons bezoek maken wij een strategische plan met offerte van de kosten voor uw rieten dak. Wij gaan zorgvuldig om met offertes, daarom lichten we graag de offerte toe om misverstanden te voorkomen. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers. Dit zorgt ervoor dat wij bekend zijn met de laatste technieken en wet- en regelgeving.