icon-projectProject

Onderhoud

icon-projectPlaats

Kampen

Rietdekken in Kampen

Voor deze grote moderne gebouwde terpboerderij in Kampen is er gekozen voor de natuurlijke uitstraling van eiken en riet, het rietendak geeft deze terpboerderij een prachtige warme uitstraling waardoor deze prima past in de landelijke omgeving.

De hoofddraagconstructie is geheel uitgevoerd in een geheel eiken spantconstructie waarop een schroefdak is geplaatst. Op het schroefdak is eerste klas Wiedenriet gemaakt door de rietdekkers van Kloosterman en van Raalte.

Fotogalerij rietdekken in Kampen

In de bijgevoegde fotogalerij kunt u diverse foto’s vinden van wat er nodig is om een een rietendak te maken.

Rietdekkersbedrijf Kampen – ontwerp

Het ontwerp van deze unieke moderne terpboerderij is gemaakt door secarchitecten  u kunt op hun website meer informatie vinden over het ontwerp.

Wilt u zelf een rietendak op uw woning of wilt u de voordelen weten van een rietendak dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek! Op de pagina over ons vindt u een stukje historie en wie wij zijn.

Rietdekkersbedrijf Groningen Rieten dak vervangen Zwolle rietdekkersgereedschap Rietdekker Drenthe rietdekkers-aan-het-werk-in-KAMPEN rietdekken-in-Kampen rietdekker Kampen overzichtrietendak Nieuwbouw-boerderij Drontermeer zicht nieuwbouw bitendijks in Kampen Naald-in-rietendak Rieten dak onderhoud Modern-rietgedekte-Woning IMG_2405 machinesbijrietdekker grote-boerderij-rietgedekt rietdekker drenthe

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917