icon-projectProject

Nieuwe rietendak

icon-projectPlaats

Dwarsgracht

Rietendekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte maken nieuw rieten dak in Dwarsgracht

Op deze prachtige compleet gerestaureerde woonboerderij in Dwarsgracht heeft het team van rietdekkersbedrijf Kloosterman & Van Raalte wederom een top kwaliteit dak gedekt.

Dit typische in Giethoornse stijl gebouwde huis is compleet gerenoveerd en er is een compleet nieuw dak op geplaatst. Het dak met nieuwe gecementeerde nokvorsen en mooie moderne dakramen geeft weer voldoende bescherming tegen weersinvloeden. Doordat dit werk zo is uitgevoerd is het traditionele huis voorzien van moderne technieken.

Extra opties voor in het rieten dak

In deze compleet gerestaureerde woning in Dwarsgracht zijn extra opties gebruikt. Hieronder noemen wij er een aantal op. Boven alle deuren zijn druppelgoten geplaatst zodat hemelwater afvoer naar de zijkanten wordt gestuurd. Druppelgoten worden zo geplaatst dat uw kleding nooit nat wordt van het nadruppelen bij het verlaten van de woning.

Ook is er bij deze woning onder de dakramen gebruik gemaakt van platte keramische tegels. Keramische tegels geven een mooi strakke uitstraling aan uw dak en worden nooit groen ze verkleuren niet.

Ook brandbeveiliging is een optie voor uw woning. Brandbeveiliging laten wij door externe partners plaatsen. Op de pagina brandveiligheid vindt u hier meer informatie over.

Extra informatie

Heeft u ook een traditionele woning of bedrijfsruimte en wilt u deze ruimte veranderen in een eigentijds duurzame woning dan geven wij u hier graag advies en informatie over. Voor het duurzaam maken van uw woning of bedrijfsruimte zijn er mogelijk subsidies beschikbaar. Het duurzaam maken levert op termijn voor altijd geld op. Een hoger energielabel is bij eventuele verkoop tegenwoordig ook van belang. Op de pagina isolatie geven wij hierover wat informatie.

Contact

Wilt u na het lezen van onze informatie nog wat meer duidelijkheid hebben? Wij van rietdekkersbedrijf Kloosterman & van Raalte geven u hierover graag het nodige advies en u kunt altijd bellen of Mailen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op.

Dwarsgracht-nieuw-riet-gedekte-woning Mos en algen bestrijding Dwarsgracht-woonboerderij-2016 Gescheiden-rietendak rietdekkersbedrijf-kloosterman-en-van-Raalte rietdeksnijdershuisje Rietendak-gezellig Rietgedekt-Dwarsgracht Wiedenriet-Dwarsgracht

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917