Rieten dak Heino

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte is dé specialist voor de aanleg van uw nieuwe rieten dak. Wilt u uw rieten dak in Heino laten renoveren of repareren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren al zes generaties lang van vader op zoon de beste kwaliteit voor onze klanten. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Genemuiden, maar we leveren onze diensten onder andere ook in Dalfsen, Deventer en Heino. Wilt u weten waar we nog meer beschikbaar zijn? Neem dan contact met ons op.

Voordelen van een rieten dak

  • Het geeft een chique uitstraling aan uw huis.
  • Ons product is een milieubewuste keuze. Uw rieten dak in Heino wordt grotendeels gemaakt van natuurproducten uit het nabijgelegen natuurgebied: de Wieden. Hierdoor haalt u een stukje natuur in huis, bent u milieuvriendelijk bezig en kunnen wij de kosten voor u zo laag mogelijk houden.
  • Een uitstekende isolatiewaarde, dit bespaart u ook energiekosten.
  • Een goede brandveiligheid voor uw rieten dak in Heino.
  • Een rieten dak kan 40 jaar lang meegaan. Wij zorgen voor goed onderhoud van uw rieten dak, ook in de omgeving van Heino.

Onderhoud van uw rieten dak in Heino

Het is van belang om uw rieten dak goed te onderhouden. Als u dit niet doet, kan het bedekt raken met een dikke laag mos en algen. Door uw rieten dak goed te onderhouden kunt u de levensduur van ervan verlengen. U kunt bij ons dan ook terecht voor diensten als doordekken, mos- en algenbestrijding, restauratie en reparatie van uw rieten dak in Heino en omgeving.

Hoe werkt het?

Heeft u interesse in de diensten van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte voor uw rieten dak in Heino? Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen en behoeften te inventariseren en de actuele situatie te bekijken. Aan de hand van ons bezoek maken we een uitgewerkt plan met offerte. Indien u akkoord gaat, starten we op de vooraf afgesproken datum met de werkzaamheden. Bent u benieuwd naar onze projecten? Neem gerust een kijkje.

Rietdekker Gelderland

Contact – Rieten dak Heino

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte is aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste technieken en wet- en regelgeving. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte in de omgeving van Heino? Neem dan direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord.