Rietdekkersbedrijf Dalfsen

Bent u op zoek naar een rietdekkersbedrijf in de omgeving van Dalfsen? Zoek dan niet verder! Bij rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte bent u altijd aan het juiste adres. Het leggen van een rieten dak is voor ons niet alleen werk, maar een echte ambacht. Een vakmanschap dat wij iedere dag met veel liefde en passie uitvoeren. Al meer dan 1000 projecten hebben wij succesvol afgerond. Wilt u graag uw pannendak laten vervangen door riet? Of moet uw rieten dak voorzien worden van het nodige onderhoud? Kloosterman en Van Raalte is uw rietdekkersbedrijf in Dalfsen en omgeving.

Voordelen van een rieten dak

U heeft er absoluut profijt bij om ons rietdekkersbedrijf in Dalfsen te schakelen om uw woning te voorzien van een rieten dak. Bij het plaatsen van een rieten dak beginnen wij bij een gedegen constructie, flinke isolatie en een prachtige afwerking van de ramen en nok. Voor de afwerking van de nok heeft u de keuze uit gecementeerde nokvorst of een multinok. Wanneer u ervoor kiest om een rieten dak op uw woning in Dalfsente laten plaatsen door ons rietdekkersbedrijf, dan ervaart u op den duur de volgende voordelen:

  • Het dak isoleert zeer goed en dit leidt tot een lagere energierekening;
  • Een rieten dak zorgt voor uitstekende ventilatie. Dit heeft een positieve werking op uw gezondheid;
  • Het biedt een warme en elegante uitstraling;
  • Riet is het meest duurzame en milieuvriendelijke product in de gehele bouwsector;
  • Het riet is erg flexibel en hierdoor is het mogelijk om uw dak te voorzien van zonnepanelen.

Rietdekkersbedrijf Dalfsen en het onderhoud

Als rietdekkersbedrijf Dalfsen plaatsen wij niet alleen een nieuw rieten dak op uw woning. Kloosterman en Van Raalte voorziet ook het nodige onderhoud aan uw rieten dak. Daarnaast zijn wij u ook van dienst wanneer uw dak gerepareerd moet worden. Wij adviseren altijd om uw dak eens in de zoveel tijd te voorzien van een onderhoudsbeurt. De vakmannen van Kloosterman en Van Raalte zorgen er in alle tijden voor dat uw rieten dak weer als nieuw wordt. Dit doen wij door mos en algen van uw dak weg te halen, het eventueel verwijderen van een rotte laag en waar nodig door riet bij te plaatsen. Wij zijn uw rietdekkersbedrijf in Dalfsen en omgeving!

Banner 4 Rietdekkerbedrijf kloosterman

Contact Rietdekkersbedrijf Dalfsen

De vakmannen van Kloosterman en Van Raalte reizen het hele land door om elke woning te voorzien van een nieuw rieten dak of om het nodige onderhoud te verrichten. Ons rietdekkersbedrijf is u daarom ook graag van dienst in Dalfsen. Wij zijn bekend met de laatste technieken en wet- en regelgeving. Wilt u graag uw woning in Dalfsen voorzien van een nieuw rieten dak en bent u benieuwd naar alle mogelijkheden bij ons rietdekkersbedrijf? Neem gerust contact met ons op.

Rietdekker Genemuiden