Rieten dak Harderwijk

Zou u graag uw woning in Harderwijk of omgeving willen voorzien van een rieten dak? Kies dan voor Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte. In onze ruim 125 jaar ervaring hebben we al meer dan 1000 projecten afgerond. Wij gaan elke dag gepassioneerd te werk en leveren zo voor iedereen een gewenst eindresultaat. Onze liefde voor riet geven wij generatie op generatie door. Wilt u uw woning voorzien van een nieuw rieten dak, of juist uw huidig pannendak vervangen of heeft het riet onderhoud nodig? Schakel voor deze diensten onze specialisten in. Wij garanderen u van een resultaat dat jarenlang mooi blijft en meegaat.

Wat zijn de voordelen?

De vakmannen van ons rietdekkersbedrijf reizen het hele land door om diverse woningen te voorzien van een rieten dak of het nodige onderhoud te verrichten. Daarom voorzien wij u ook graag van een rieten dak in Harderwijk of omgeving. Bent u al bekend met de voordelen van riet? Dit materiaal kent namelijk meer voordelen van alleen een luxe en warme uitstraling. Riet is duurzaam en milieuvriendelijk. Dit natuurproduct heeft een hoge isolatiewaarde, wat zorgt voor een lagere energierekening. Daarnaast ventileert riet ook erg goed. Dit zorgt voor een positieve werking op uw gezondheid. Een rieten dak en zonnepanelen worden geheel brandveilig geplaatst. U kunt er alle kanten mee op. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte staat voor u klaar.

Niet alleen een rieten dak in Harderwijk

Een rieten dak op uw woning in Harderwijk of omstreken vergt eens in de twee jaar een onderhoudsbeurt. Ook hiervoor bent u bij ons rietdekkersbedrijf aan het juiste adres. Wanneer u dit niet tijdig uit laat voeren, kan er een dikke laag mos en algen op ontstaan. Deze laag weerhoudt het zonlicht en de wind, waardoor uw rieten dak niet meer kan drogen. Uw rieten dak kan zelfs in het ergste geval gaan rotten. Om dit te voorkomen is een onderhoudsbeurt essentieel. Wij verwijderen dan de lagen mos en algen, halen de eventuele rotte stukken weg en repareren dit met nieuw riet. Maak snel kennis met de mogelijkheden van ons rietdekkersbedrijf.

Contact rieten dak in Harderwijk

Heeft u nog specifieke vragen over het plaatsen van een rieten dak op uw woning in Harderwijk of omgeving? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte staat u graag te woord.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917