Rietdekker onderhoud

Zoekt u een rietdekker voor het onderhoud aan uw rieten dak? Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte staat voor u klaar. Een rieten dak dat onvoldoende wordt onderhouden, kan onder een dikke laag mos en algen raken. Onderhoud is een essentieel onderdeel bij het mooi houden en verlengen van de levensduur van een rieten dak. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van rieten daken en meer.

Rietdekker onderhoud door restauratie en reparatie

Is uw rieten dak gaan rotten? Dan zorgt Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte voor de reparatie, zodat uw rieten dak er weer zo goed als nieuw uitziet. De rietdekker verwijdert bij dit onderhoud de verrotte laag en op slechte plekken wordt riet bijgevuld. Zo krijgt uw dak weer een mooie gele kleur en een egaal vlak. Door deze wijze van rietdekker onderhoud wordt naast de verbetering van het uiterlijk van uw dak, het riet ook sneller droog. Een droog dak zorgt voor een langere levensduur. Om de maximale staat van uw dak te garanderen, raadt Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte aan om één keer per twee jaar mos- en algenbestrijding uit te laten voeren.

Riet laten doordekken

Ook kunt u kiezen voor het laten doordekken van uw rieten dak. Hierbij wordt een rieten dak gerenoveerd, wat betekent dat de dikte van uw dak wordt hersteld. Stukje bij stukje snijden de rietspecialisten van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte de verweerde buitenlaag van het riet. Wanneer het oude riet los ligt, wordt het doorzeefd met nieuw riet dat tussen het bestaande riet wordt geschoven. Na deze manier van rietdekker onderhoud kan het dak weer jaren meegaan.

Doordekken van het riet in Nunspeet

Bestrijding van mos en algen

Wij adviseren om regelmatig het dak door een rietdekker te behandelen voor onderhoud met anti-mos. Is uw rieten dak groen? Dan is het tijd om de bestrijding aan te gaan tegen mos en algen. Hiervoor bespuiten wij het dak met anti-mos. Dit zorgt ervoor dat de groei van algen stoppen. Dit voeren wij uit met behulp van speciaal ontwikkelde middelen. Deze middelen doden de algen en houden het riet compleet intact. Het structureel behandelen van uw rieten dak zorgt ervoor dat de authentieke look van het dak verbeterd wordt, dat schade aan het riet wordt vorkomen en dat de droogtijd van uw dak wordt verkort. Schakel ons in als rietdekker voor het onderhoud van uw rieten dak.

Rietdekker Wanneperveen

Contact rietdekker onderhoud

Wilt u een rietdekker inschakelen voor het onderhoud aan uw rieten dak? Heeft u vragen of wilt u weten wat wij als rietdekker voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud aan een rieten dak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.