Rietdekkersbedrijf Twente

Bent u op zoek naar een ervaren rietdekkersbedrijf in Twente of omgeving? Zoek dan niet verder want bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte zijn rieken daken hun specialisme. Riet is een natuurlijk product en zorgt voor een warme en chique uitstraling van uw woning. Ook zorgt dit type dak voor een hoge isolatie van uw huis. Van het aanleggen van het dak tot het onderhoud ervan; wij realiseren het graag voor u! Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Wij stellen graag onze werkwijze aan u voor.

De voordelen van een rieten dak

Het dak bepaalt de uitstraling van uw woning. Gaat uw voorkeur uit naar een warm en karakteristiek gevoel? Dan biedt een rieten dak dé oplossing. Naast een mooie uitstraling zijn er nog meer voordelen van riet op te noemen. Het rietdekkersbedrijf in Twente zet er een aantal op een rij:

  • Met een rieten dak draag je een steentje bij aan het milieu.
  • Riet ventileert goed wat weer goed is voor uw eigen gezondheid.
  • Een rieten dak isoleert goed, wat leidt tot een lager energieverbruik en kosten.
  • Riet is erg flexibel, zo u met rondingen en zonnepanelen alle kanten op.

Onderhoud door rietdekkersbedrijf Twente

Wilt u uw huis graag een andere uitstraling geven? Kies er dan voor om de dakpannen te vervangen voor riet. Zodra we starten met het aanleggen van een nieuw rieten dak, bouwen we eerst een gedegen constructie. Dan creëren wij een goede isolatie en een nette afwerking van de ramen en de nok. Als u kiest voor de vervanging van uw dakpannen door riet leveren wij een mooi eindresultaat. U kunt bij ons rietdekkersbedrijf in Twente terecht voor een rieten dak, maar u kunt ook bij ons aankloppen voor het onderhoud ervan. Zodra het riet een aantal jaar op uw dak ligt, ontstaat er een laag mos. Deze laag houdt wind en zonlicht tegen, waardoor het dak niet optimaal droogt. Een onderhoudsbeurt biedt de oplossing! Goed onderhoudt verlengt de levensduur en behoudt de mooie uitstraling.

Contact rietdekkersbedrijf Twente

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte kan als rietdekkersbedrijf in Twente vrijblijvend langskomen om uw woning te bekijken en uw wensen te bespreken. U zult na dit bezoek een gedetailleerd plan met een offerte van ons ontvangen. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of wilt u graag een afspraak maken? Dat kan! Neem gerust contact met ons op, want onze medewerkers staan u graag te woord.