Rietdekkersbedrijf Zwolle

Is uw rieten dak toe aan onderhoud of koopt u binnenkort een nieuwbouwhuis en wilt u een prachtig rieten dak? Kom dan eens langs bij rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte. Wij als team staan voor u klaar met ons beste vakmanschap en zijn ook beschikbaar als rietdekkersbedrijf in Zwolle en omgeving. Wij leveren al zes generaties lang van vader op zoon de beste kwaliteit voor onze klanten. Met onze ruime werkervaring leveren we altijd de hoogste kwaliteit door het gebruiken van de beste materialen en eersteklas riet.

Over rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte

Wij staan al sinds 1890 klaar voor onze klanten. Toen we begonnen heette ons bedrijf Firma J. Kloosterman en Zn en waren we gevestigd in Kamperzeedijk. Henk van Raalte is de zwager van Jan Kloosterman en was voorheen 6 jaar timmerman, maar door een crisis is hij begonnen met rietdekken. In 2006 is de naam van het bedrijf daarom aangepast naar Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte. Onze diensten als rietdekkersbedrijf verlenen we in de wijde omgeving, zoals in Zwolle en Deventer.

Kwaliteit van rietdekkersbedrijf Zwolle

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte werkt alleen met riet van de hoogste kwaliteit dat grotendeels uit natuurgebied de Wieden komt. Tegenwoordig komen er veel soorten riet van goede kwaliteit uit verschillende steden, maar wij geven de voorkeur aan Wiedenriet. Een belangrijke reden hiervoor is dat er een veld met Wiedenriet ligt in de buurt van rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte. Onze vakmensen hebben directe verbinding met de rietleverancier. Hierdoor kunnen wij snel leveren en is kwaliteit gegarandeerd. Omdat de afstand kleiner is, hebben we minder transport nodig, waardoor het milieuvriendelijker wordt. Zoekt u nog een rietdekkersbedrijf in de omgeving van Zwolle? Neem dan contact met ons op.

Wat voor onderhoud bieden wij als rietdekkersbedrijf in de omgeving van Zwolle aan?

  • Restauratie en reparatie
    Wij zorgen ervoor dat uw rieten dak na restauratie en reparatie weer zo goed als nieuw is. De verrotte delen van uw dak worden verwijderd en de slechte plekken worden bijgestopt.
  • Doordekken
    Met doordekken renoveren we uw rieten dak. Onze vakkundige medewerkers herstellen de dikte van uw dak door oud riet te verwijderen en nieuw riet toe te voegen.
  • Mos- en algenbestrijding
    Begint uw rieten dak groen te worden door mos en algen? Om dit te voorkomen adviseren wij onze klanten om het dak regelmatig te behandelen met anti-mos.
Rieten dak Rietdekkersbedrijf Zwolle

Contact rietdekkersbedrijf Zwolle

Wilt u meer informatie over onze diensten als rietdekkersbedrijf in Zwolle en omstreken? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken en wet- en regelgeving, omdat wij gekoppeld zijn aan de vakfederatie voor rietdekkers.