Rietdekkersbedrijf Tiel

Zoekt u een professioneel rietdekkersbedrijf in de buurt van Tiel? Stop dan met zoeken, want bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met een rieten dak. Denk hierbij aan het onderhoud tot het aanleggen van een compleet nieuw rieten dak. Met onze kennis en inmiddels jarenlange ervaring voorzien wij u graag van al uw wensen op het gebied van een rieten dak. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij stellen onze werkwijze graag aan u voor.

Schakel ons rietdekkersbedrijf in Tiel in!

Zodra u met uw rieten dak aan de slag wilt gaan, is het van groot belang dat u daarvoor een betrouwbare partij inschakelt. Een rieten dak moet natuurlijk wel bestand zijn tegen de verschillende weersomstandigheden. Zou u een nieuw rieten dak aan willen leggen? Dat is geen enkel probleem voor de specialisten van ons rietdekkersbedrijf in Tiel. Zodra wij voor u aan de slag gaan, beginnen wij met een gedegen constructie om te zorgen voor een solide basis. Daarna begint de afwerking. Alle ramen en de nok zorgen zorgvuldig afgewerkt en daarnaast zorgen we voor goede isolatie van uw rieten dak.

Waarom een rieten dak?

Een rieten dak is onderdeel van uw eigen woning en daarmee geeft het uw woning ook een bepaalde uitstraling. U creëert een warm en karakteristiek gevoel als u een rieten dak aan laat leggen. Maar dit zijn niet de enige voordelen. Het materiaal brengt nog veel meer voordelen met zich mee. We zetten er voor u een aantal op een rij:

  • Een rieten dak draagt bij aan het milieu aangezien het een duurzaam product is;
  • Riet ventileert goed, wat goed voor uw eigen gezondheid is;
  • Ook isoleert een rieten dak goed en dit leidt tot een lagere energierekening;
  • Een rieten dak is tot slot erg flexibel, u kunt er alle kanten mee op dus rondingen en zonnepanelen kunnen eenvoudig toegepast worden.
rietdekkersbedrijf tiel

Contact rietdekkersbedrijf Tiel

Onze dienst stopt niet bij het leggen van een nieuw dak, maar wij helpen u ook graag bij het onderhoud, de restauratie ervan en de bestrijding van mos en algen. Zou je graag een nieuw rieten dak aan willen laten leggen? Of ben je benieuwd naar de overige diensten van ons rietdekkersbedrijf in Tiel en omgeving? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ook voor vragen staan wij u te allen tijde graag te woord.

rietdekkersbedrijf tiel

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917