Rietdekkersbedrijf Doetinchem

Zoekt u een rietdekkersbedrijf in Doetinchem? Zoek dan niet verder, want bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte bent u aan het juiste adres. Met ruim 125 jaar ervaring en deskundigheid staan wij te allen tijde voor u klaar om uw huis van een rieten dak te voorzien. Wilt u graag uw rieten dak een onderhoudsbeurt geven of laten restaureren? Ook hiervoor stropen wij onze mouwen graag op. Het werken met riet is niet alleen vakmanschap voor ons, het is echte passie! Wij verlenen diensten door heel het land. Onze vakmannen dekken, onderhouden, bestrijden en restaureren. Daarom staan wij voor al deze werkzaamheden voor u klaar.

Voordelen rieten dak

Onze passie is natuurlijk niet zomaar ontstaan. Het riet waarmee ons rietdekkersbedrijf in Doetinchem werkt, biedt diverse voordelen die ons ambacht zo mooi maken. Het materiaal is milieuvriendelijk en daardoor is het duurzaam in gebruik. Een warme en luxe uitstraling van uw woning wordt gecreëerd door het riet. Het is een zeer flexibel product en daarom kunnen wij het op maat maken. Zo is het ook mogelijk om zonnepanelen te verwerken op uw rieten dak. Daarnaast draait ons riet bij aan een goede isolatie van uw huis. Dit leidt op den duur voor lagere kosten op de energierekening. Een rieten dak zorgt voor een ideale ventilatie, wat een positieve werking op uw gezondheid heeft. Ons rietdekkersbedrijf voorziet u graag in de buurt van Doetinchem van alle voordelen die bij riet komen kijken.

Voor een optimale staat van uw rieten dak adviseert rietdekker Amsterdam om iedere twee jaar de laag mos en algen weg te laten halen. Zo zorgt Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte ervoor dat uw rieten dak er weer mooi bij ligt en ook lang mooi blijft.

Onderhoud door rietdekkersbedrijf Doetinchem

Wij zijn op het gebied van riet van alle markten thuis. Ons rietdekkersbedrijf in Doetinchem en omgeving plaatst niet alleen een rieten dak, maar voorzien u ook van de onderhoud hiervan. Dit is belangrijk omdat het riet een natuurproduct is. Zodra u te lang wacht met het onderhouden ervan, kan er een laag mos op uw dak ontstaan. Het mos houdt zowel zonlicht als de wind tegen. Met andere woorden droogt het dak dan niet meer. Daarom is het belangrijk dat u uw dak tijdig voorziet van de nodige onderhoud en mogelijke reparaties. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte staat u in Doetinchem ten dienst bij het verwijderen van een rotte laag, het vervangen van riet en het weghalen van mos. Zo garanderen wij u jarenlang van een mooi dak.

Rietdekkersbedrijf Doetinchem In Winter

Maak kennis met ons

Ons rietdekkersbedrijf in Doetinchem bezit over ruime ervaring waar onze specialisten trots op zijn! Wilt u meer informatie over een rieten dak of kennis maken met onze andere diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.