Rietdekkersbedrijf Culemborg

Bent u op zoek naar een betrouwbaar rietdekkersbedrijf in Culemborg? Zoek dan niet verder en kom in actie! Maak kennis met het specialisme van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte. Onze rieten daken zijn datgene waarin wij uitblinken; van onderhoud tot het aanleggen van een compleet nieuw rieten dak. Wat uw wens ook is, wij realiseren het voor u! Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij stellen graag de mogelijkheden aan u voor.

Een rieten dak door uw rietdekkersbedrijf Culemborg

Wilt u een mooi rieten dak dat bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden? Dan is het belangrijk dat u een professioneel rietdekkersbedrijf in Culemborg of omgeving inschakelt. Zodra we bij u een nieuw dak aan moeten leggen, beginnen we met een gedegen constructie om te zorgen voor een solide basis. Daarbij zorgen wij ook voor een goede isolatie en een nette afwerking van de ramen en de nok. Wilt u afscheid nemen van uw dakpannen en deze vervangen voor riet? Dan creëren wij dat resultaat dat u voor ogen heeft. Een resultaat dat volledig voldoet aan al uw wensen. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

  • We verwijderen de laag met mos of algen.
  • We verwijderen ook een eventuele rotte laag.
  • Op slechte plekken in uw rieten dak leggen we riet bij.

Voor een optimale staat van uw rieten dak adviseert rietdekker Amsterdam om iedere twee jaar de laag mos en algen weg te laten halen. Zo zorgt Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte ervoor dat uw rieten dak er weer mooi bij ligt en ook lang mooi blijft.

De keuze voor een rieten dak

De uitstraling van het dak van uw woning is een van de belangrijkste onderdelen. Met een rieten dak creëren wij een warm en karakteristiek gevoel. Daarnaast biedt een rieten dak nog een aantal voordelen, denk aan:

  • Rieten daken zijn milieuvriendelijk en duurzaam;
  • Goede ventilatie wordt gecreëerd door het riet en dit is goed voor uw eigen gezondheid;
  • Rieten daken zijn goed geïsoleerd en zorgen voor een lager energieverbruik;
  • Rieten daken zijn flexibel: rondingen en zonnepanelen zijn makkelijk toe te passen.
Rietdekker Den Haag

Onderhoud rietdekkersbedrijf Culemborg

U kunt jarenlang plezier hebben van uw rieten dak met de juiste onderhoud. Zoekt u een rietdekkersbedrijf in Culemborg dat professioneel onderhoudswerkzaamheden uitvoert? Ook dan kunt u een beroep doen op Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte. Door alle weersomstandigheden begint er na een aantal jaar een laag mos te ontstaan op het dak. Deze moslaag houdt wind en zonlicht tegen. Wij verwijderen deze laag tijdens een onderhoudsbeurt, waardoor het riet opnieuw hard en droog tevoorschijn komt. Goed onderhoud verlengt de levensduur en behoudt de mooie uitstraling van uw woning. Tot slot hechten wij veel waarde aan goede service. Wij komen dan ook graag bij u langs in Culemborg om uw woning te bekijken en uw voorkeuren door te nemen. Dit doen wij geheel vrijblijvend. Wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.