Rieten dak Heerde

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte is dé specialist voor de aanleg van een nieuw rieten dak. Wilt u uw rieten dak in Heerde laten repareren of renoveren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 125 jaar ervaring en al ruim 1000 projecten afgerond. Met deze ervaring leveren we vakmanschap met de beste kwaliteit. Wilt u een rieten dak laten installeren of is uw rieten dak in Heerde wel toe aan een onderhoudsbeurt? Schakel dan de rietdekkers van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte in. Onze ervaren vakmannen staan voor u klaar.

Voordelen van een rieten dak

Onze vakmannen reizen stad en land door om diverse woningen te voorzien van een rieten dak of om het nodige onderhoud te verrichten. Ons rietdekkersbedrijf staat daarom ook voor u en uw rieten dak klaar in Heerde en omgeving. Overweegt u een rieten dak op uw woning te laten plaatsen? Of heeft u nog twijfels over het plaatsen van een rieten dak? Dan is het fijn om te weten dat een rieten dak diverse voordelen met zich meebrengt. Want een rieten dak kent meer dan alleen een luxe en warme uitstraling.

  • Omdat riet een natuurlijk product is met een hoge isolatiewaarde, zullen uw energiekosten al snel dalen.
  • Riet is een milieuvriendelijk natuurproduct en erg duurzaam. Het wordt in de bouw beschouwd als het meest milieuvriendelijke product.
  • De ventilatie van een rieten dak is zeer goed en draagt bij aan uw gezondheid.
  • Wij zijn in staat om uw rieten dak in Heerde geheel brandveilig te installeren.
  • Riet is een flexibel product. Zonnepanelen en strakke afwerkingen rond uw dakramen zijn hierdoor geen enkel probleem.

Uw huis voorzien van een rieten dak in Heerde? Wij staan voor u klaar.

Onderhoud van uw rieten dak in Heerde

Het is van groot belang dat u uw rieten dak goed onderhoudt. Behandelt u uw dak niet op regelmatige basis, dan kan er een dikke laag mos en algen ontstaan. Zonlicht en wind komen niet door de laag van mos en algen heen waardoor uw dak niet meer goed droogt. In het ergste geval kan de laag zelfs gaan rotten. Dit kan gevolgen hebben voor de levensduur van uw dak. U voorkomt dit door uw rieten dak in Heerde eens in de twee jaar te laten onderhouden. Tijdens een onderhoudsbeurt behandelen wij het mos, de algen en eventuele rottende plekken op uw rieten dak. Is er iets kapot? Dan vervangen wij dit door nieuw riet te plaatsen. Hierdoor gaat uw dak langer mee en ziet het er weer schoon en egaal van kleur uit.

Rieten dak Heerde

Contact rieten dak Heerde

Heeft u interesse in de diensten van rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte voor uw rieten dak in Heerde? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en behoeften in kaart te brengen en de actuele situatie te bekijken. Aan de hand van ons bezoek maken we een uitgewerkt plan met offerte. Bent u benieuwd naar onze projecten? Neem gerust een kijkje.