Rietdekker Zwolle

Voor een rietdekker in Zwolle of omgeving kunt u eenvoudig bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte terecht. Wij staan voor u klaar met ruim 65 jaar ervaring en vakmanschap. We gaan te werk met veel liefde en passie. Zoekt u een betrouwbare partij voor het aanleggen van een nieuw rieten dak? Of bent u op zoek naar een specialist voor restauratie, onderhoud of bestrijding van mos en algen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij behandelen en/of leggen uw dak graag.

Rietdekker Zwolle voor onderhoud

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het aanleggen van het dak zelf. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte voorziet u namelijk ook graag van onderhoud aan uw rieten dak. Zodra het riet een aantal jaar op het dak ligt, ontstaat er een laag mos. Deze houdt wind en zonlicht tegen, waardoor het dak niet meer goed kan drogen. Hierdoor kan het dak gaat rotten en dat wilt u natuurlijk niet. Daarom adviseert rietdekker Zwolle om regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Uw dak ziet er weer als nieuw uit door:

  • Het verwijderen van de laag mos en algen.
  • Het verwijderen van de eventuele rotte laag.
  • Riet bij te leggen op plaatsen waar dat nodig is.

Wilt u een optimale staat van uw rieten dak? Laat dan iedere twee jaar de laag mos en algen weghalen. Zo zorgen wij ervoor dat uw rieten dak er weer prachtig bij ligt en jarenlang meegaat.

Profiteer van de voordelen

Als een rietdekker in Zwolle een rieten dak gaan plaatsen, beginnen we bij een gedetailleerde constructie, flinke isolatie en een prachtige afwerking. Ter afwerking kunt u kiezen tussen een multinok of een gecementeerde nokvorst. Naast de mooie uitstraling heeft het riet nog vele andere voordelen. We zetten er een aantal op een rij:

  • Riet is een duurzaam en natuurlijk product.
  • De ventilatie is uitstekend, wat goed voor uw gezondheid is.
  • De isolatie is perfect, waardoor de energierekening lager is.
  • Het is erg flexibel en zo kunt u alle kanten met het riet op. Ook zonnepanelen zijn geen probleem.

Maak kennis met onze rietdekker in Zwolle

Wij bestaan inmiddels al meer dan 125 jaar! Al die tijd staan wij met uiterste vakmanschap voor u klaar. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte levert de beste kwaliteit omdat onze connectie met de riettelers hecht zijn. Heeft u nog vragen of advies nodig? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.