Rieten dak aanleggen

Bent u op zoek naar een specialist voor het vakkundig aanleggen van een rieten dak? Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is al meer dan 120 jaar expert in het vak en kan u daarmee van een gedegen rieten dak voorzien. Een rieten dak aanleggen is een echte ambacht en wij verzekeren u alleen van de allerbeste kwaliteit. Ons bedrijf is al zes generaties van vader op zoon overgedragen. Op dit moment zijn de heren Kloosterman en Van Raalte samen goed voor meer dan 65 jaar vakmanschap. Vol passie en enthousiasme staat ons team voor u klaar!

Van pannen naar een rieten dak

Heeft u een prachtige woning, maar mist er nog iets? Sfeer, uitstraling, warmte… Dan kunt u overwegen uw pannendak te laten vervangen door een dak van riet. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is specialist in daken. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden voor een rieten dak. Wanneer u een afspraak met ons maakt, komen we de situatie inspecteren en uw wensen inventariseren. Een rieten dak aanleggen begint namelijk met een gedegen constructie, dus we zijn er graag zeker van dat we dit voor u kunnen realiseren. Na het bezoek maken we een plan en passende offerte voor u op. Op dat moment kunt u zelf beslissen of wij inderdaad overgaan tot het vervangen van het dak van uw woning!

Rieten dak aanleggen

Voordelen rieten dak aanleggen

Het grote voordeel van riet is dat het een natuurlijk product is met een zeer hoge isolatiewaarde. Daarnaast verhoogt het de warme en luxe uitstraling van uw woning. Natuurlijk zijn er nog meer voordelen van het aanleggen van een rieten dak:

  • Het riet dat wij gebruiken voor uw dak is duurzaam en zeer milieuvriendelijk;
  • Riet is ventilerend, wat uw gezondheid ten goede komt;
  • Omdat het riet een hoge isolatiewaarde heeft, worden uw energiekosten lager;
  • Wij hebben alle middelen in huis om uw rieten dak brandveilig te maken;
  • Een rieten dak is zeer flexibel. Wilt u graag zonnepanelen of mooie rondingen rond uw dakramen? Geen enkel probleem!

Onderhoud en restauratie

Mocht uw rieten dak al een tijdje meegaan en toe zijn aan een onderhoudsbeurt, ook dan kunt u weer terecht bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte. Na het aanleggen van uw rieten dak blijven wij graag voor u klaarstaan. De levensduur van uw rieten dak kunt u al gauw jaren verlengen door uw dak ieder jaar of iedere twee jaar te laten onderhouden. Heeft uw rieten dak toch te lang weer en wind moeten doorstaan zonder extra onderhoud? Dan kan er een dikke laag mos en algen ontstaan. Maar, geen paniek. Wij kunnen uw rieten dak indien nodig ook restaureren of doordekken. Dit houdt in dat we de aangetaste delen vervangen door nieuw riet, zodat uw dak er weer als nieuw uitziet en weer jaren mee kan.

Rieten dak aanleggen

Contact

Bent u overtuigd en wilt u graag een rieten dak laten aanleggen? Of heeft u nog twijfels of vragen voordat u de knoop officieel doorhakt? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts staan u graag te woord om al uw twijfels weg te nemen en vragen te beantwoorden. Tot snel!

Rieten dak aanleggen