Als u op zoek bent naar een rietdekker in de buurt van Holten, dan bent u bij rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte aan het juiste adres. Met ruim 125 jaar ervaring en kennis van het vak, staan wij gegarandeerd voor u klaar. Wij voeren ons werk met veel passie en liefde voor het vak uit. Zoekt u een professionele partner voor de aanleg van uw rieten dak? Of moet uw huidige dak voorzien worden van onderhoud, restauratie of bestrijding van mos en algen? Dan stropen wij onze mouwen graag voor u op. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan snel kennis met de mogelijkheden.

Diensten rietdekker Holten

Als rietdekker in Holten en omgeving leggen wij niet alleen een nieuw rieten dak. Wij voorzien u ook graag van onderhoud aan uw rieten dak. Maar mocht het onderhoud al een tijdje geleden uitgevoerd zijn, dan kan er een laag mos op uw dak ontstaan. Dit veroorzaakt een blokkade voor de wind en het zonlicht. Onze taak om uw rieten dak er weer als nieuw uit te laten zien. Dit doen we als volgt:

  • Allereerst verwijderen we de laag met mos en algen.
  • Dan halen we de (eventuele) rotte laag weg.
  • Tot slot leggen we op de aangetaste plekken in uw rieten dak riet bij.

Wilt u graag dat uw dak in optimale staat blijft? Laat dan om de twee jaar de laag mos en algen weghalen. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte zorgt er graag voor dat uw dak er weer prachtig bij ligt en jarenlang mooi blijft.

Profiteer van de voordelen

Als wij als rietdekker aan de slag gaan bij u in Holten, beginnen wij bij een gedegen constructie, flinke isolatie en een prachtige afwerking van de ramen en nok. U heeft bij de nok zelfs nog de keuze uit een gecementeerde nokvorst of een multinok. Bent u benieuwd naar de voordelen van een rieten dak? We zetten er een aantal voor u op een rij:

  • Het creëert een warme, chique en prettige uitstraling.
  • Riet is een duurzaam en milieuvriendelijk product.
  • Een rieten dak ventileert goed, wat een positieve werking op uw gezondheid heeft.
  • Het isoleert uitstekend den dit leidt tot lagere energiekosten.
  • Riet is erg flexibel. U kunt er alle kanten mee op. Het plaatsen van zonnepanelen is geen enkel probleem.
Rietdekker Holten

Contact rietdekker Holten

Wij komen gerust vrijblijvend bij u langs om uw wensen en behoeften in kaart te brengen en de huidige staat van uw dak te observeren. Heeft u nog vragen over de diensten van een rietdekker in Holten? Stel ze dan gerust en kom in contact.

Rietdekker Holten

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917