Rietdekker Gelderland

Rietdekkersbedrijfsbedrijf Kloosterman en Van Raalte is gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwe rieten daken. Riet is een geschikt product dat goede warmte-isolerende eigenschappen heeft en daarnaast een warme uitstraling aan uw huis toevoegt. Als rietdekker in Gelderland hebben wij meer dan 125 jaar ervaring en staan wij in contact met de vakfederatie voor rietdekkers. Daarom staat Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte garant voor een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Voordelen rietdekker Gelderland

Een nieuw rieten dak begint met een sterke dakconstructie, goede isolatie en een mooie afwerking van ramen en nokken. Er zijn verschillende toepassingen mogelijk. Een rieten dak heeft verschillende voordelen. We zetten ze voor u op een rij:

  • Een rieten dak is duurzaam en het meest milieuvriendelijke product in de bouwsector;
  • Een rieten dak is warm, comfortabel en straalt een charmant karakter uit;
  • Een rieten dak is zeer isolerend, waardoor het energieverbruik wordt verminderd;
  • Een rieten dak is zeer flexibel. Het is bijvoorbeeld geen probleem om zonnepanelen op uw rieten dak te plaatsen;
  • Riet zorgt voor een goede ventilatie en is goed voor uw gezondheid.

 

Onderhoud rietdekker Gelderland

Naast het plaatsen van rieten daken zijn wij ook betrokken bij het onderhoud van rieten daken. Als je jaren geen rieten dak hebt gerepareerd, zal het bedekt zijn met een dikke laag mos en algen. Dit zorgt ervoor dat uw dak niet meer droog staat en het blootgesteld wordt aan zonlicht en wind. In dit geval is het tijd om deskundige mensen in te schakelen om uw dak te onderhouden. Door rieten daken te onderhouden, kunt u ervoor zorgen dat een dak jarenlang meegaat. Bent u op zoek naar een rietdekker in Gelderland en omgeving om uw dak schoon te maken? Dan helpt Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte u graag verder.

Rietdekker Gelderland

Waarom kiezen voor Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte?

Wij zijn een rietdekkersbedrijf dat is opgericht in 1890 en zes opeenvolgende generaties van vader op zoon is doorgegeven. Als rietdekker Gelderland bieden wij het beste vakmanschap dat altijd voor u klaar staat. We garanderen dat we riet van de hoogste kwaliteit leveren, omdat wij een sterke connectie hebben met onze leveranciers. Onze rietspecialisten komen vrijblijvend bij uw langs om de actuele situatie te bekijken. Op basis van ons gesprek stelt onze rietdekker in Gelderland een vrijblijvende en gedetailleerde offerte voor u op.

Rietdekker Gelderland

Neem contact op met rietdekker Gelderland

Wij zijn op de hoogte van de laatste technieken en wet- en regelgeving. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of diensten? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als rietdekker in Gelderland en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.