Rietdekker Friesland

Zoekt u een rietdekker in de buurt van Friesland? Dan bent u bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte aan het juiste adres. Wij zijn graag uw specialist op het gebied van het plaatsen van een rieten dak. U kunt ook bij ons terecht voor onderhoud. De passie voor ons vakgebied stroomt door ons bloed. Wij geven deze liefde voor het vak dan ook van generatie op generatie door. Wij hebben al meer dan 125 jaar ervaring met het natuurproduct riet. Rietdekkersbedrijf Kloosterman reist graag het hele land door om diverse woningen te voorzien van een rieten dak. Kloosterman en Van Raalte is uw betrouwbare partij als geschikte rietdekker voor uw huis in Friesland.

Voordelen rieten dak Friesland

Twijfelt u of u uw huis wil laten dekken met riet? Wij zijn graag uw rietdekker in Friesland. Rietdekkersbedrijf Kloosterman verzekert u van een gewenst eindresultaat. U kunt profiteren van verschillende voordelen zodra uw huis voorzien is van een rieten dak. De verschillende voordelen die onze rietdekker kan bieden, zijn:

  • Een rieten dak creëert een luxe en professionele uitstraling.
  • Het is een natuurlijk product, waardoor de gehele bouwsector milieuvriendelijk te werk gaat.
  • Een rieten dak zorgt voor goede ventilatie van uw huis, wat bijdraagt aan uw goede gezondheid.
  • Het isoleert goed, wat zorgt voor lagere kosten op de energierekening.

Onderhoud door rietdekker Friesland

Het riet waarmee wij werken, brengt veel positieve eigenschappen met zich mee. Ondanks de vele positieve punten vergt dit materiaal het nodige onderhoud. Kloosterman en Van Raalte is een rietdekker in Friesland die alle zaken rondom deze dienst voor u uit handen neemt. Als een rieten dak voor een langere tijd geen onderhoud heeft gehad, kan er een dikke laag mos en algen ontstaan. Hiervan kunnen verschillende ongemakken het gevolg zijn. Het zonlicht en de wind worden tegengehouden door de laag mos en algen. Zo kan het dak nauwelijks opdrogen. Grote kans dat het riet zelfs gaat rotten. Wij adviseren u om eens in de twee jaar uw rieten dak te laten onderhouden. Wij vervangen het mos, de algen en plaatsen nieuw riet bij eventuele rotte lagen. Wilt u uw rieten dak laten onderhouden? Bekijk wat rietdekker Friesland voor u kan betekenen.

onderhoud rietdekker friesland

Contact rietdekker Friesland

Kloosterman en Van Raalte is al zes generaties op rij uw rietdekker in Friesland. Met ons vakmanschap, onze kennis van het materiaal en expertise staan wij altijd voor u klaar. Zou u uw woning willen voorzien van een rieten dak of moet u uw rieten dak laten onderhouden? Neem dan gerust contact ons op. Ook bij vragen staan onze experts u graag te woord.