icon-projectProject

Onderhoud

icon-projectPlaats

Zwolle

Rietdekker Zwolle

Deze nieuwbouw villa met riet-gedekt staat in het buitengebied van Zwolle- Westenholte en heeft een mooi kruisdak met grote dakkapellen en dakramen en is op de top van het dak afgewerkt met traditionele stenen gecementeerde nokvorsten.

het is rietgedekt door rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte en er is eerste kwaliteit Wiedenriet gebruikt wat duurzamer  is en veel langer meegaat. Uiteindelijk is het zo dat hoe langer een rieten dak meegaat hoe lager de kosten op termijn zijn.

De entree van deze woning is hoog opgetrokken en met een ruim overstek van riet, er is hier geen gebruik gemaakt om een koperen druppelgoot in het riet te plaatsen waardoor het boven de ingang droog zou blijven echter door de hoogte en het overstek is er minder kans op druppelen.

Stenen nokvorsten en platte stenen op uw rieten dak

Op dit nieuwbouw project in Zwolle- Westenholte is gebruik gemaakt van stenen nokvorsten deze zijn afgewerkt met een opgelegde voeg, dit geeft een prachtige authentieke uitstraling aan deze vrijstaande villa met rieten kruisdak.

Op een van de bijgevoegde project foto’s is duidelijk het kruisdak te zien en ook de mooie ronde afwerking van de stenen nokvorsten aan de zijkanten van het dak.

Onder de dakramen zijn platte antraciet keramische stenen geplaatst  dit geeft net het stukje meer afwerking.

Extra informatie:

Wilt u stenen nokvorsten of multinok-nokvorsten op deze link naar de pagina leggen wij het graag aan uit, ook kunt u eventueel subsidie aanvragen voor uw rietendak wij geven u hier graag informatie over hoe u een en ander zelf kunt regelen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze altijd aan ons melden, de verschillende mogelijkheden kunt u vinden op de pagina contact.

Onderhoud van een riet-gedekt dak

Om uw dak langer in de juiste conditie te houden is het raadzaam om op termijn onderhoud aan uw dak te laten uitvoeren door de specialisten van Kloosterman & van Raalte.

Mos en algen zijn funest voor een rieten dak en het is dan ook raadzaam om vanaf het begin van het plaatsen van een nieuw rieten dak onderhoud hierop uit voeren.

U kunt hiervoor vaste onderhouds-afspraken maken ook voor al bestaande rieten daken, Op de link pagina onderhoud geven wij u graag meer informatie.

rietdekker in Zwolle Nieuw-rietendak-op-nieuwbouw rietdekker in Zwolle Nieuwbouw-rietendak Nokvorst-cementeren pand5 Rietdekker Overijssel Rietdak-Westenholte Rietdekkersbedrijfkloosterman Rietdekker Zwolle Westenholte-nieuw-rietendak Westenholte-rietdekkersbedrijfkloosterman Rieten dak reinigen Westenholte-rietgedekte-woning Westenholte-Zwolle-nieuw-rietendak rieten dak kosten rietdekker Zwolle Zwolle-garage-riet-dak Zwolle-Grote-boerderij-met-rietendak Zwolle-nieuw-rietendak Zwolle-nokvors Zwolle-nokvorst Zwolle-riet-renovatie Zwolle-rietdekkersbedrijfkloosterman Zwolle-Rietgedekt-woonhuis Zwolle-schuur-met-rietendak Rietdekker Den Haag

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917