Rieten dak Friesland

Het plaatsen van een rieten dak is een echte ambacht. Bent u op zoek naar een rietdekkersbedrijf met passie voor het vak en jarenlange expertise en ervaring? Dat snappen wij maar al te goed. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is goed voor meer dan 120 jaar ervaring en rietdekkers met liefde voor het vakmanschap. Wij plaatsen rieten daken door heel het land, zo ook in Friesland. Wilt u een rieten dak laten installeren of is uw rieten dak in Friesland wel toe aan een onderhoudsbeurt? Schakel dan de rietdekkers van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte in.

Nieuw rieten dak Friesland

Overweegt u een rieten dak op uw woning in Friesland te laten plaatsen? Uw pannendak kunnen wij vakkundig voor u vervangen door een mooi rieten dak. Ook als u een nieuwe woning laat bouwen, kunnen wij uw gewenste rieten dak voor u plaatsen. Kent u alle voordelen van een rieten dak al?

  • Omdat riet een natuurlijk product is met een hoge isolatiewaarde, zullen uw energiekosten al gauw dalen;
  • Een rieten dak creëert een warme, luxe en karakteristieke uitstraling;
  • Riet is een duurzaam en milieuvriendelijk product;
  • Wij zijn in staat om uw rieten dak in Friesland geheel brandveilig te installeren;
  • Een rieten dak ventileert uitstekend, wat ook nog eens goed is voor uw gezondheid;
  • Riet is een zeer flexibel product – u kunt er alle kanten mee op. Mooie rondingen rond uw dakramen en zelfs zonnepanelen zijn geen enkel probleem!

Onderhoud en reparatie

Heeft u al een tijdje een rieten dak in Friesland en is uw dak wel weer eens aan een onderhoudsbeurt toe? Ook dan kunt u Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte inschakelen. Behandelt u uw dak niet op regelmatige basis, dan kan er een dikke laag mos en algen ontstaan. Daardoor kan wind en zonlicht niet meer bij het riet komen, waardoor uw dak niet meer goed droogt. Dit kan gevolgen hebben voor de levensduur van uw dak en de voordelen van een rieten dak voor uw eigen gezondheid worden teniet gedaan. Daarom raden wij aan om uw dak ieder jaar te laten behandelen met anti-mos. Hierdoor gaat uw dak langer mee en ziet er schoon en egaal van kleur uit. Wij kunnen dit tegen een relatief laag bedrag voor u realiseren. Laat uw dak dus tijdig behandelen!

Rieten dak vervangen Lemelerveld 3

Kosten rieten dak Friesland

De kosten van (het behandelen van) uw rieten dak in Friesland is afhankelijk van de situatie. Hoe groot is de woning? Tot hoe ver wilt u het riet door laten lopen? Heeft u woning een atypische vorm? Daarom komen we altijd graag bij u op locatie de situatie in kaart brengen. Dan kunnen wij voor u een gedegen plan en een passende offerte opmaken. Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u vrijblijvend advies over uw rieten dak in Friesland? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze experts beantwoorden graag al uw vragen!