Rietdekkersbedrijf Overijssel

Bent u op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Overijssel? Dan bent u bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte aan het juiste adres, want rieten daken zijn ons specialisme. Wij kunnen verschillende werkzaamheden uitvoeren als het gaat om rieten daken, hierbij kunt u denken aan een nieuw dak of onderhoud aan uw rieten dak. De rietspecialisten staan al klaar voor de klus. Wij voorzien u in uw wensen op het gebied van rieten daken.

Waarom een rieten dak?

Het dak van uw woning is zeer bepalend voor de uitstraling. Voor het creëren van een warm en karakteristiek gevoel is een rieten dak de ideale oplossing. Naast de geweldige uitstraling heeft een rieten dak nog meer voordelen:

  • Een rieten dak is milieuvriendelijk en duurzaam;
  • Riet zorgt voor goede ventilatie, wat weer goed is voor uw eigen gezondheid;
  • Een rieten dak isoleert goed en leidt dus tot een lager energieverbruik;
  • Een rieten dak is erg flexibel, hierbij kan gedacht worden aan rondingen en zelfs zonnepanelen.

Van normale dakpannen naar riet

Bestaat uw huidige dak uit dakpannen en wilt u uw woning een andere uitstraling geven door over te gaan op een rieten dak? Dan is dit zeker mogelijk bij ons Rietdekkersbedrijf in Overijssel. Wij kunnen uw dakpannen vervangen door riet. Bij het plaatsen van een nieuw rieten dak, starten wij met een gedegen constructie. Daarna voorzien we u van goede isolatie en een nette afwerking van de nok en de ramen. Bij ons wordt u verzekerd van een mooi resultaat. Voor het vervangen van uw dak met riet kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Riet aanbrengen

Onderhoud rietdekkersbedrijf Overijssel

Wij staan ook voor het onderhoud aan uw rieten dak paraat. Het onderhoud van rieten daken is van essentieel belang, want na een aantal jaar kan er een laag mos ontstaan op uw dak. Deze laag heeft als gevolg dat wind en zonlicht worden geblokkeerd. Dit kan ervoor zorgen dat uw dak niet goed meer droogt. Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte in Overijssel raadt u daarom aan om structureel een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. De rietspecialisten van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte zorgen ervoor dat het riet van uw dak weer droog en mooi tevoorschijn komt. Bovendien zorgt goed onderhoud voor de verlenging van de levensduur van uw rieten dak.

rietonderhoud

Contact rietdekkersbedrijf Overijssel

Als u kiest om uw dak te laten bedekken of onderhouden door Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte in Overijssel, dan kiest u voor 125 jaar werkervaring. Al zes generaties lang wordt deze ambacht overgedragen van vader op zoon. Wij zijn aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en technieken. Heeft u vragen over onze werkzaamheden of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.