Rietdekkersbedrijf Lemelerveld

Bent u op zoek naar een rietdekkersbedrijf in de omgeving van Lemelerveld? Dan bent u bij rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een rietdekkersbedrijf voor een nieuw rieten dak of om uw dak te voorzien van restauratie of onderhoud, Kloosterman en Van Raalte staat ook in Lemelerveld en omgeving voor u klaar. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u in uw wensen op het gebied van een rieten dak. Wij behandelen of leggen uw rieten dak met liefde.

Onderhoud door rietdekkersbedrijf Lemelerveld

Als rietdekkersbedrijf in Lemelerveld en omgeving plaatsen wij niet alleen een nieuw rieten dak. Kloosterman en Van Raalte voorziet uw rieten dak ook van het nodige onderhoud. Onze vakmannen zorgen ervoor dat uw rieten dak weer als nieuw wordt. Dit doen wij door mos en algen van uw dak weg te halen, het eventueel verwijderen van een rotte laag en waar nodig door riet bij te plaatsen. Voor een goede staat van uw rieten dak adviseren wij altijd om uw dak eens in de twee jaar te voorzien van een onderhoudsbeurt. Zo zorgen wij ervoor dat uw rieten dak er weer prachtig bij ligt en ook lang mooi blijft. Wij zijn uw rietdekkersbedrijf in Lemelerveld en omgeving!

Voordelen van een rieten dak

Een rieten dak geeft een woning een luxe en karakteristieke uitstraling. Maar hier blijft het niet bij. Wanneer u ervoor kiest om een rieten dak op uw woning in Lemelerveld en omgeving te laten plaatsen door ons rietdekkersbedrijf, dan ervaart u nog een aantal voordelen:

  • Het geeft de woning een warme en elegante uitstraling.
  • Riet is een duurzaam en milieuvriendelijk product.
  • Een rieten dak isoleert uitstekend wat uiteindelijk leidt tot een lagere energierekening.
  • Riet is erg flexibel waardoor u alle kanten op kunt met een rieten dak. Zo is het plaatsen van zonnepanelen geen enkel probleem.
  • Een rieten dak zorgt voor uitstekende ventilatie wat een positieve werking heeft op uw gezondheid.
Rietdekkersbedrijf Lemelerveld

Contact

Bent u op zoek naar een nieuw rieten dak of heeft uw huidige rieten dak onderhoud of reparatie nodig? Schakel dan de specialisten van rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte in. Vakmanschap, advies en maatwerk staan bij ons centraal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij ons rietdekkersbedrijf in Lemelerveld en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs.