Gaat u binnenkort een nieuwbouwhuis kopen in Hattem en overweegt u een nieuw rieten dak? Of kan uw rieten dak onderhoud gebruiken? Dan kunt u de hulp van rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte goed gebruiken. Wij, als professionele en ervaren rietdekkers, staan graag voor u klaar met ons beste vakmanschap en opereren in Hattem en omgeving. We leveren al meer dan zes generaties lang, van vader op zoon, de beste kwaliteit rieten daken voor onze klanten. Met onze ruime werkervaring als rietdekker, o.a. in Hattem, leveren we altijd de hoogste kwaliteit door het gebruiken van de beste materialen en eersteklas riet.

Werken met eersteklas riet

Onze rietdekkers werken alleen met riet van de hoogste kwaliteit dat grotendeels uit natuurgebied de Wieden komt. Ook bij u in Hattem. Tegenwoordig komen er veel soorten riet van goede kwaliteit uit verschillende steden, maar wij geven de voorkeur aan Wiedenriet. De belangrijke reden hiervoor is dat er een veld met Wiedenriet in de buurt ligt van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte. Onze vakmensen hebben daarom nauw contact met de leverancier van riet. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen en ook snel een rieten dak leveren. Ook hebben we daardoor minder transport nodig en dat is natuurlijk goed voor het milieu. Zoekt u een rietdekker in de omgeving van Hattem die snel kan leveren? Schakel dan onze rietdekkers in.

Heeft u een rietdekker in Hattem nodig voor onderhoud?

  • Restauratie en reparatie
    Onze rietdekkers verwijderen de rotte delen van uw rieten dak en restaureren de slechte plekken door riet bij te stoppen. Na de restauratie en reparatie ziet uw rieten dak er weer als nieuw uit.
  • Doordekken
    Is uw rieten dak toe aan een renovatie? Onze vakkundige en ervaren rietdekkers herstellen de dikte van uw dak in Hattem door oud riet te verwijderen en nieuw riet toe te voegen.
  • Mos- en algenbestrijding
    Krijgt u mos en algen op uw rieten dak? Om dit te voorkomen adviseren we onze klanten om het dak regelmatig te behandelen met anti-mos. Denk hierbij aan eens in de twee jaar.
Rietdekkersbedrijf Hattem

Kosten rieten dak of onderhoud door ons rietdekkersbedrijf

Wilt u meer informatie over onze diensten als rietdekker in Hattem? Neem dan contact met rietdekkersbedrijf op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken en wet- en regelgeving, omdat wij gekoppeld zijn aan de vakfederatie voor rietdekkers. Om u een goede prijsindicatie te geven voor bijvoorbeeld het vervangen van een rieten dak, inventariseren we altijd uw wensen bij u in Hattem. Aan de hand van dit persoonlijke en kosteloze gesprek maken wij een passende aanbieding voor u. Wilt u direct een afspraak inplannen? Bel dan naar 06 – 15 30 99 17 en dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor een afspraak in Hattem en omstreken. Voor het vervangen van een rieten dak kunt u wellicht ook subsidie krijgen. Vraag het ook gelijk na bij onze professionele rietdekkers.