Rietdekker Overijssel

Wij van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte zijn uw specialist op het gebied van nieuwe rieten daken. Riet is een natuurlijk product met een hoge isolatie waarde. Daarnaast geeft een rieten dak uw woning een warme en chique uitstraling. Bij het aanleggen van een nieuw rieten dak begint het met een gedegen constructie gevolgd door een goede isolatie en een nette afwerking van de ramen en de nok. Voor de afwerking van de nok heeft u de keuze uit een gecementeerde nokvorst of een Multinok. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een rietdekker Overijssel en omgeving.

Onderhoud rieten dak – Rietdekker Overijssel

Naast het maken en plaatsen van nieuwe rieten daken, kunt u voor een rieten dak vervangen of de onderhoud van uw rieten dak ook bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman terecht. Wanneer uw rieten dak jarenlang niet word onderhouden ontstaan er algen en dik mos op uw dak. Hierdoor wordt wind en zonlicht tegengehouden met als gevolg dat het dak niet meer droogt. Dan is het tijd voor een professionele onderhoudsbeurt van Rietdekkersbedrijf Kloosterman. Wij zorgen ervoor dat er weer droog en hard riet tevoorschijn komt, zodat uw dak er weer jaren vooruit kan. Bent u op zoek naar gespecialiseerde rietdekker Overijssel en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De voordelen van een rieten dak:

  • Een rieten dak is duurzaam en milieuvriendelijk
  • Een rieten dak geeft een warm en karakteristiek gevoel
  • Een rieten dak isoleert goed en leid dus tot een lager energieverbruik
  • Riet zorgt voor goede ventilatie wat weer goed is voor uw eigen gezondheid
  • Een rieten dak is erg flexibel, u kunt er alle kanten mee op denk hierbij aan rondingen maar ook zonnepanelen zijn mogelijk
Rietdekker Overijssel

Waarom Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte

Wanneer u voor Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte kiest, dan gaat u voor 125 werkervaring, die al 6 generaties lang wordt overgedragen van vader op zoon. Wij leveren ongetwijfeld de beste kwaliteit riet, dit omdat wij sterke connecties hebben met de riettellers. Wij komen vrijblijvend bij u langs in Overijssel om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Daarna ontvangt u van ons een uitwerkt plan met offerte die wij graag aan u toelichten om misverstanden te voorkomen. Wanneer u akkoord gaat starten de werkzaamheden op de vooraf afgesproken datum.

Rietdekkersbedrijf Nieuwleusen

Contact rietdekker Overijssel

Wij van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en van Raalte zijn aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken en wet- en regelgeving. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken in Overijssel? Neem dan direct contact met ons op.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917