Rietdekker Heerde

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is dé rietdekker specialist in Heerde en omstreken. We werken al generaties lang met veel liefde en passie aan diverse projecten. Onze specialisten garanderen u van kwaliteit omdat we gebruik maken van hoogwaardige materialen en de connecties met de riettelers hecht zijn. Wilt u uw huis graag voorzien van een rieten dak, deze laten doordekken of juist uw rieten dak laten repareren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij reizen het hele land door om iedereen te voorzien van ons vakmanschap.

Het specialisme van rietdekker Heerde

Ons familiebedrijf bestaat inmiddels al meer dan 130 jaar. We hebben dus een hoop ervaring en kennis op het gebied van rietdekken. Of u nu van dakpannen naar riet gaat of een nieuw rieten dak wilt laten dekken. Wij garanderen u van kwaliteit en vakmanschap. Maar onze service stopt niet bij het aanleggen. Mocht uw dak gerestaureerd of gerepareerd worden, dan kunt u ons als rietdekker in Heerde ook inschakelen. Uw dak is zo goed als nieuw als u tijdens de reparatie slechte plekken laat vervangen. Heeft u al een rieten dak? Dan is ons advies om deze jaarlijks te laten doordekken. Bij het doordekken plaatsen we een staaldraad, verwijderen we het versleten riet en voegen we nieuw riet te tussen het bestaande riet. Zo gaat het riet jarenlang mee. Met onze expertises behalen we een succesvol resultaat.

Voordelen riet

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is dé specialist in de omgeving van Heerde en levert gegarandeerd het gewenste resultaat. Wilt u uw woning graag een luxe en strakke uitstraling geven? Kies dan voor het aanleggen van een rieten dak. Naast dat dit veel voor het uiterlijk van uw woning kan doen, brengt riet nog en aantal andere voordelen met zich mee. Zo is riet een natuurlijk product, waardoor dit een steentje een het milieu bijdraagt. Daarnaast isoleert riet kost waardoor u minder energiekosten heeft. Ook is het een zeer flexibel product. Hierdoor is het mogelijk om riet in ronde vormen toe te passen en/of zonnepanelen te plaatsen. Tot slot draagt een rieten dak bij aan uw goede gezondheid aangezien het goed ventileert.

nieuwe rietdekker heerde

Contact rietdekker Heerde

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw woning voorzien van een rieten dak? Neem dan gerust contact met ons op. Ook bij vragen of de behoefte aan advies, kunt u altijd bij ons terecht. Wij staan voor u als rietdekker in Heerde en omstreken altijd voor u klaar!