Rieten dak restaureren

Heeft u een rieten dak en wilt u deze door een rietdekkersbedrijf laten restaureren? Dan bent u bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte aan het juiste adres. U kunt ons als rietdekkersbedrijf inschakelen voor het aanleggen, onderhouden en restaureren van een rieten dak. Al meer dan 125 jaar doen wij ons werk met veel liefde en enthousiasme. Schakel snel Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte in om uw rieten dak prachtig te laten ogen.

Onderhoud van uw rieten dak

Onderhoud van uw rieten dak is van essentieel belang. Als u wilt dat uw rieten dak jarenlang meegaat, is het regelmatig onderhouden van uw rieten dak een vereiste. Wij adviseren om iedere twee jaar uw rieten dak een onderhoudsbeurt te geven. Op uw rieten dak kunnen zich namelijk na een tijd mos en algen vormen als u het niet goed onderhoud. Dit heeft als gevolg dat uw rieten dak niet droogt, omdat de mos en algen wind en zonlicht tegenhouden. Dit kan leiden tot het rotten van uw rieten dak. In dat geval is het restaureren van uw rieten dak noodzakelijk.

Rieten dak restaureren

Restaureren van uw rieten dak

Wanneer uw rieten dak na lange tijd geen onderhoud heeft gehad en door de mos en algen is gaan rotten, is uw rieten dak toe aan restauratie. Voor het restaureren van uw rieten dak kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat het verrotte riet wordt verwijderd en dat er bij aangetaste plekken rieten worden aangelegd. Dit zorgt ervoor dat uw dak weer zijn prachtige gele kleur terugkrijgt en weer een egaal en vlak slijtvlak vertoont. Het houdt niet op bij het restaureren van uw rieten dak. Om te voorkomen dat uw rieten dak na een tijdje weer mos en algen bevatten, is het raadzaam om uw dak één keer in de twee jaar een onderhoudsbeurt te geven. Hierbij maken wij uw rieten dak op een deskundige manier schoon.

Rieten dak restaureren

Contact voor rieten dak restaureren

Heeft u nog vragen over het restaureren van uw rieten dak of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak. Om uw behoeften en wensen in kaart te brengen en de huidige situatie te observeren komen wij vrijblijvend bij u langs. Aan de hand van onze bevindingen stellen wij een strategische plan met offerte op. Wij zijn aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers, waardoor wij te allen tijde bekend zijn met de laatste technieken en wet- en regelgeving.