Rietdekker Genemuiden

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte is gespecialiseerd in het leggen van uw nieuwe rieten dak. Riet is een geweldig product dat goed isoleert en een mooie warme uitstraling aan uw woning geeft. Wij hebben als rietdekker in Genemuiden al meer dan 125 jaar ervaring en een verbintenis met de vakfederatie voor rietdekkers. Daarom bent u bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte verzekerd van kwaliteit.

Welke baten heeft u bij een rieten dak?

Een nieuw rieten dak begint bij een gedegen constructie van het dak, goede isolatie en mooie afwerking van de ramen en de nok. Voor de afwerking zijn er diverse toepassingen mogelijk. Een rieten dak brengt verschillende voordelen met zich mee. Wij zetten ze allemaal voor u op een rijtje:

  • Een rieten dak is duurzaam en het milieuvriendelijkste product in de bouwsector;
  • Een rieten dak heeft een warm, gezellig en charmant karakter;
  • Een rieten dak isoleert goed en leidt dus tot een lagere energierekening;
  • Een rieten dak is zeer flexibel, u kunt er alle kanten mee op. Zo zijn rondingen en zonnepanelen bijvoorbeeld geen enkel probleem;
  • Riet zorgt voor de juiste ventilatie, wat weer goed is voor uw gezondheid.

Onderhoud rietdekker Genemuiden

Naast het leggen van rieten daken houden wij ons bezig met het onderhoud aan rieten daken. Wanneer u uw rieten dak jaren geen onderhoudsbeurt heeft gegeven, zal dit onder een dikke laag mos en algen raken. Dit zorgt ervoor dat uw dak niet meer droogt en hierdoor worden zonlicht en wind tegengehouden. In dit geval is het tijd voor een deskundige onderhoudsbeurt. Door het onderhouden van uw rieten dak zorgt u ervoor dat uw rieten dak weer jaren mee kan gaan. Bent u op zoek naar een rietdekker in Genemuiden om uw rieten dak een schoonmaakbeurt te geven? Dan helpt Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte u graag verder.

Rieten dak aanleggen

Waarom Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte?

Wij zijn een rietdekkersbedrijf dat in 1890 is opgericht en al zes generaties op rij overgedragen is van vader op zoon. Met het beste vakmanschap staat Rietdekker Genemuiden te allen tijde voor u klaar. We garanderen de beste kwaliteit riet, omdat wij sterke connecties hebben met onze leveranciers. De rietspecialisten komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen te inventariseren en de huidige situatie te bekijken. Op basis van ons bezoek maakt onze rietdekker in Genemuiden een uitgewerkt plan met offerte.

Rietdekker Genemuiden

Contact rietdekker Genemuiden

Wij zijn op de hoogte van de laatste technieken en wet- en regelgeving, omdat wij zijn aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers. Heeft u vragen of wilt u weten wat wij als rietdekker in Genemuiden voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al u vragen.