Rietdekker Epe

Bent u woonachtig in de omgeving van Epe en bent u op zoek naar een ervaren rietdekker? Dan bent u bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman & Van Raalte aan het juiste adres! Gevestigd in Grafhorst en Oldebroek, hebben wij al decennialang hart voor dit ambacht. In deze tijd hebben wij ruim 1000 projecten met succes afgerond. Met onze ervaringen en het gebruik van hoogwaardige materialen kunnen wij u garanderen van de beste kwaliteit rieten daken. Onze rietdekker staat in Epe met enthousiasme voor u klaar.

Waarom een rieten dak?

Afgezien van de karakteristieke uitstraling die een rieten dak toevoegt aan uw woning in Epe, zijn er meer voordelen die een rieten dak met zich meebrengt. Door uw rieten dak in Epe te laten leggen door onze rietdekkers bent u allereerst verzekerd voor een gedegen constructie, met de focus op een perfecte afwerking van de ramen en nok. Daarnaast wordt uw dak correct geïsoleerd en heeft u de keuze hoe u uw nok het liefst afgewerkt ziet. Geeft u de voorkeur aan een versterkte polyester nokvorst of wilt u liever een klassieke gecementeerde nokvorst? Laat u overtuigen door de voordelen die een rieten dak, gelegd door onze rietdekkers bij u in Epe, u biedt:

  • Rieten daken zijn het meest duurzame en milieuvriendelijke product van de gehele bouwsector.
  • Rieten daken zijn flexibel. Het is bijvoorbeeld altijd mogelijk om uw dak te voorzien van zonnepanelen.
  • Een rietdekker legt uw rieten dak aan met brandveiligheid in het achterhoofd. Zo is het mogelijk om een sprinklerinstallatie te installeren.
  • Een rieten dak verdient zich terug. Door de verbeterde isolatie van uw huis, zal uw energierekening op den duur omlaaggaan. Dit zal u veel geld besparen.
  • Uiteraard draagt een rieten dak ook bij aan het warme, uitnodigende karakter van uw woning.

Rietdekker Epe ook voor onderhoud en reparatie

Om de pittoreske uitstraling van een rieten dak te behouden, is het nodig om uw dak in Epe eens in de twee jaar te laten onderhouden door een rietdekkersbedrijf. Zonder grondig onderhoud kan er bijvoorbeeld een dikke laag mos en algen ontstaan, waardoor het dak niet kan drogen. Maar maakt u zich geen zorgen, onze rietdekkers komen graag naar Epe om uw dak te onderhouden. Wij nemen uw dak grondig onder handen, zodat deze er weer als nieuw uit komt te zien. U kunt ons rietdekkersbedrijf ook inschakelen voor reparaties en het doordekken van uw rieten dak.

Rietdekker Epe Onderhoud

Neem contact op met onze rietdekkers

Wilt u uw pannendak in Epe laten vervangen door een rieten dak of heeft uw huidige rieten dak een onderhoudsbeurt nodig? Dan heeft u de hulp nodig van een rietdekker. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn uw rietdekker in Epe en omstreken. Benieuwd naar alle mogelijkheden van ons rietdekkersbedrijf nabij Epe? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!