Rietdekker Drenthe

Bent u op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Drenthe? Wij van Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte in Drenthe zijn specialist op het gebied van nieuwe rieten daken. Naast dat riet een natuurlijk product is dat uw woning een chique en warme uitstraling geeft, biedt het ook een hoge isolatie voor uw woning. Bij het aanleggen van een nieuw rieten dak beginnen wij met een gedegen constructie, gevolgd door een goede isolatie en een nette afwerking van de ramen en de nok. Bij de nok kunt u kiezen uit een multinok of een gecementeerde nokvorst. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een rietdekker Drenthe en omgeving.

Rietdekkersbedrijf Drenthe voor brandveiligheid

Rietdekken is een ambacht, specialistisch werk dat u door vakmensen laat uitvoeren. Voor dergelijke klussen bent u bij Kloosterman en Van Raalte als rietdekkersbedrijf Drenthe aan het juiste adres. Of u nu van pannen naar riet gaat of een compleet nieuw rieten dak wilt laten dekken, onze medewerkers staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Maakt u zich zorgen om brandveiligheid bij een rieten dag? Nergens voor nodig. Tegenwoordig zijn er veel preventieve maatregelen om brandveiligheid bij een rieten dak te vergroten. Met de brandveilige maatregelen kunt u met een gerust hart kiezen voor een rieten dak van ons rietdekkersbedrijf Drenthe. Wij kunnen uw rieten dak beveiligen tegen brand. Dit doen wij door middel van een sprinklerinstallatie. De sprinklers installeren wij onder de nokvorsten van uw rieten dak die vrijwel niet te zien is. Het doet niets af aan de chique uitstraling van het dak, maar draagt wel bij aan betere brandveiligheid van een rieten dak. Kies dus voor Kloosterman en van Raalte, een rietdekkersbedrijf in Drenthe dat alle aspecten meeneemt tijdens het dekken van uw rieten dak!

Onderhoud rieten dak – Rietdekker Drenthe

Bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte in Drenthe kunt u naast een nieuw rieten dak ook terecht voor het onderhoud aan uw rieten dak. Na een aantal jaar begint er een dikke laag mos te ontstaan op uw dak, waardoor de wind en het zonlicht worden tegen gehouden, met als gevolg dat uw dak niet meer droogt. Op dit punt is het tijd voor een professionele onderhoudsbeurt. Tijdens deze onderhoudsbeurt zorgen wij ervoor dat er weer hard en droog riet tevoorschijn komt. Zo kan uw dak weer jaren vooruit. Het onderhoud van het rieten dak kan bestaan uit het scheren en kammen van het riet en algen- en mosbestrijding. Wanneer uw rieten dak ernstig vervuild is door algen of door mos, zal het scheren en kammen van uw rieten dak noodzakelijk zijn. Daarna wordt het riet weer mooi opgeklopt, wat kostbaar onderhoud is. Als erkend rietdekkersbedrijf Drenthe kunnen we uw dak periodiek onderhouden. Dat scheelt u in de kosten en uw dak gaat langer mee. Bent u op zoek naar gespecialiseerde rietdekker in Drenthe en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Rietdekker Drenthe

De voordelen van een rieten dak

Als rietdekker Drenthe zijn we misschien bevooroordeeld, maar een rieten dak heeft vele voordelen. Laat u overtuigen door de vele positieve karakteristieken van een rieten dak!

  • Een rieten dak is duurzaam en milieuvriendelijk;
  • Riet zorgt voor goede ventilatie, wat weer goed is voor uw eigen gezondheid;
  • Een rieten dak isoleert goed en leidt dus tot een lager energieverbruik;
  • Een rieten dak geeft een warm en karakteristiek gevoel;
  • Met een rieten dak kunt u alle kanten op; denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie rondingen, maar ook zonnepanelen zijn mogelijk.

 

Rietdekker Drenthe

Waarom Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte Drenthe?

Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte in Drenthe heeft maar liefst 125 jaar werkervaring die al 6 generaties lang wordt over gedragen van vader op zoon. Wij leveren ongetwijfeld de beste kwaliteit riet. Ook komen wij vrijblijvend bij u langs in Drenthe en omgeving om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Voor dit bezoek brengen wij geen kosten in rekening. Na dit bezoek ontvangt u een uitgewerkt plan met een offerte. Kortom, als we dat doen, doen we het goed! Heeft u vragen over de offerte? Wij lichten dit graag aan u toe om misverstanden te voorkomen. Zodra u akkoord gaat, starten de werkzaamheden op de met u afgesproken datum.

Rietdekker Drenthe

Contact Rietdekker Drenthe

Rietdekkersbedrijf Drenthe, Kloosterman en Van Raalte komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken en de situatie te bekijken. Ons bedrijf is aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken en wet- en regelgeving. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917