Rietdekker Dalfsen

Bent u op zoek naar een rietdekker in de omgeving van Dalfsen? Dan bent u bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte aan het juiste adres. Wij zijn uw specialist in het plaatsen van een rieten dak. Voor onderhoud kunt u ook bij ons terecht. De passie voor  werken met riet stroomt door onze aderen. Onze liefde voor het vak is van generatie op generatie doorgeven. Al meer dan 125 jaar hebben wij ervaring met het natuurproduct riet. Wij reizen heel het land door om diverse huizen te voorzien van een rieten dak. Kloosterman en Van Raalte is daarom ook de geschikte rietdekker voor uw huis in Dalfsen.

Voordelen rieten dak Dalfsen

Twijfelt u om uw huis te laten dekken met riet? Wij zijn uw rietdekker in Dalfsen en zorgen gegarandeerd voor het gewenste eindresultaat. Er zijn namelijk verschillende voordelen waar u van profiteert nadat uw huis voorzien is van een rieten dak. De voordelen die rietdekker Dalfsen meebrengt, zijn als volgt:

  • Een rieten dak zorgt voor een luxe en harmonieuze uitstraling.
  • Een rieten dak is een natuurproduct. Het is het milieuvriendelijkste product in de gehele bouwsector.
  • Een rieten dak zorgt voor een goede ventilatie van uw woning. Dit draagt positief bij aan uw gezondheid.
  • Een rieten dak isoleert goed en dit leidt op de langere termijn tot een lagere energierekening.

Onderhoud door rietdekker Dalfsen

Riet is een product dat veel positieve eigenschappen met zich meebrengt. Echter, het is een natuurproduct en dit vergt het nodige onderhoud. Kloosterman en Van Raalte is een rietdekker in Dalfsen die zich graag over deze dienst ontfermt. Er kan een dikke laag mos en algen ontstaan op een rieten dak dat al een langere periode geen onderhoud heeft gehad. Dit zorgt voor een aantal ongemakken. Door de laag van mos en algen wordt het zonlicht en de wind tegengehouden. Hierdoor kan het dak slecht tot niet opdrogen. Het riet kan zelfs gaan rotten. Wij raden aan om eens in de twee jaar uw rieten dak te laten onderhouden. Hierbij vervangen wij de mos, algen en eventuele rotte lagen door nieuw riet te plaatsen. Wilt u uw rieten dak voorzien van onderhoud? Rietdekker Dalfsen staat voor u klaar.

Rieten dak vervangen Lemelerveld 5

Contact rietdekker Dalfsen

Al 6 generaties op rij is Kloosterman en Van Raalte uw rietdekker in Dalfsen. Met het beste vakmanschap staan wij altijd voor u klaar. Wilt u uw woning voorzien van een rieten dak of heeft uw rieten dak onderhoud nodig? Neem gerust contact met ons op.

rietdekker nunspeet

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917