Rietdekker Breda

Voor een rietdekker Breda bent u aan het juiste adres bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman & Van Raalte. Met ruim 65 jaar ervaring in dit mooie ambacht bent u bij ons verzekerd van de beste kwaliteit en meest hoogwaardige materialen. Met ons beste vakmanschap staan we altijd vol enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een rietdekker in Breda of omgeving voor een nieuw rieten dak? Of is uw bestaande dak toe aan onderhoud, restauratie of bestrijding van mos en algen? In ieder geval kunt u bij Kloosterman & Van Raalte terecht. Met liefde behandelen of creëren wij uw rieten dak.

Rietdekker Breda: de voordelen

Rietdekkersbedrijf Kloosterman & Van Raalte is uw rietdekker in Breda en omgeving. Riet is een mooi, natuurlijk product dat een hoge isolatiewaarde heeft en uw huis een mooie warme uitstraling geeft. Wanneer u een nieuw rieten dak wilt laten plaatsen, bijvoorbeeld wanneer u overgaat van dakpannen naar riet, dan begint dat bij een gedegen constructie, goede isolatie en een mooie afwerking van de ramen en nok. Voor de afwerking van de nok kunt u kiezen tussen een gecementeerde nokvorst of een multinok. Laat u overtuigen door alle voordelen die een rieten dak u biedt:

  • Een rieten dak is duurzaam en het milieuvriendelijkste product in de bouwsector.
  • Een rieten dak geeft een warme, gezellige en chique uitstraling.
  • Een rieten dak isoleert goed en leidt dus tot een lagere energierekening.
  • Een rieten dak is erg flexibel, u kunt er alle kanten mee op. Zonnepanelen zijn bijvoorbeeld geen enkel probleem.
  • Riet zorgt voor goede ventilatie, wat weer goed is voor uw gezondheid.
  • Een rieten dak kan zeer brandveilig geïnstalleerd worden met behulp van een sprinklerinstallatie.

Rietdekker Breda voor onderhoud

Naast het maken en plaatsen van rieten daken, pleegt Rietdekkersbedrijf Kloosterman & Van Raalte ook onderhoud aan rieten daken. Heeft uw rieten dak jarenlang geen onderhoud gehad? Dan kan het bedolven raken onder een dikke laag mos en algen. Hierdoor kan het dak niet meer drogen, want wind en zonlicht worden tegengehouden. Als rietdekker Breda kunnen wij dan een vakkundige onderhoudsbeurt voor u uitvoeren. Zo komt er weer hard en droog riet tevoorschijn en kan uw dak weer jaren mee. Ook restauratie en reparatie en het doordekken van uw rieten dak is voor ons geen enkel probleem.

rietscheren-op-rietendak

Contact rietdekker Breda

Als rietdekker Breda is Rietdekkersbedrijf Kloosterman & Van Raalte aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste technieken en wet- en regelgevingen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord.