icon-projectProject

Nieuwe rietendak

icon-projectPlaats

Elburg

Moderne Villa in Elburg met rietgedekt

Deze nieuwe moderne Villa in Elburg is door Rietdekkersbedrijf Kloosterman & van Raalte voorzien van een prachtige moderne top rietenkap. De rietenkap is gemaakt op een zogenaamde breukkap. Wat ook duidelijk te zien is op de diverse mooie foto’s. De breukkap is te herkennen aan de verschillende hoogtes waarop daken elkaar raken.

Een traditioneel dak is herkenbaar aan bijvoorbeeld twee gelijke zijden met gelijke hoeken het zogenaamde zadeldak. Deze moderne woonboerderij staat in een landelijke omgeving nabij Elburg en heeft een mooie positieve uitstraling het is echt een markante plek heel herkenbaar.

Deze breukkap is gebouwd volgens de laatste technieken en voorschriften, helemaal in de stijl van deze moderne woonboerderij. De technieken en voorschriften worden ons aangereikt door de vakfederatie van riettelers waarbij wij zijn aangesloten. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste snufjes en wetgeving en laten ons werk ook regelmatig keuren door een vakjury.

 

Afwerking dakkapellen

De diverse dakkapellen zijn afgewerkt aan de bovenzijde en zijkanten met een hele dikke laag 1e Kwaliteit Wiedenriet. Riet zorgt voor isolatie en dat levert besparing in de stookkosten op.

Ons Riet komt uit de Wieden  en door goede contacten met riettelers kunnen wij de 1e kwaliteit riet kunnen garanderen.  Aan de onderzijde van de dakkapellen zijn er mooie grijze authentieke ronde pannen geplaatst welke een traditionele uitstraling geven aan deze zeer moderne Villa in Elburg. Bekijkt u deze prachtige foto’s en oordeelt u zelf.

Contact of info over uw rieten dak

Wilt u een offerte of wens u meer informatie dat kan en mag altijd, neemt u dan via de link contact met ons op en vul het formulier in of bel ons gerust voor het maken van een afspraak! Wij kunnen u ook adviseren over een reeds bestaand rietendak voor onderhoud of restauratie of reparatie.

Rietdekkersbedrijf Lemelerveld Achterzijde-rietendak Rietdekker Drenthe hooiberg-met-riet Nieuw-rietendak-Elburg Rietdekker Drenthe Rietenkap-Elburg rietenkap-villa-Elburg rietgedekte-villa Rietdekker Elburg villa Vooraanzicht-woonvilla Zon-op-rietendak

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917