icon-projectProject

Nieuw rietendak

icon-projectPlaats

Laag Zuthem

Laag Zuthem nieuw rietendak

Voor dit project in Laag Zuthem is Hoogwaardig 1e kwaliteit Wiedenriet gebruikt. Het betreft hier een compleet nieuw gebouwde boerderij met een authentiek rieten dak en afwerkingen.Het rieten dak heeft een mooie brede aftimmering met sierstukken.

De nokvorsten en  traditionele ronde pannen onder de dakkapellen zijn gecementeerd en afgewerkt met een ronde opliggende voeg. De rietdekkers van Kloosterman en van Raalte hebben al hun kennis en ervaring van het rietdekken  hier weer gebruikt.

achterkap-rietendak1 Atuhentiek-rietgedekte-boerderij Authentieke-dak-aftimmering Compleet-nieuw-rietendak-Laag-Zuthem Dakkapel-met-riet-gedekt-en-ronde-pannen Gecementeerdenokvorstmetopliggendevoeg hoekafwerking-rietendak Hoogwaardig-riet-op-boerderij-in-Laag-Zuthem Nieuwbouboerderijmetrietenkap Nieuwe-boerderij-Laag-Zuthem Nok-en-schoorsteen-afwerking-in-rietenkap Nokvorst Onderzijderietendak Overstek-rieten-dak ronde-pannen-onder-dakkapel Traditioneel-riet-gedekt Voorzijde-rietendak-Laag-Zuthem Zijaanzicht-rietgedekte-boerderij-in-laag-Zuthem

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917