icon-projectProject

Onderhoud

icon-projectPlaats

Nunspeet

Onderhoud van riet gedekt dak in Nunspeet

Van deze prachtige monumentale boerderij in Nunspeet hebben wij onderhoud gepleegd op het met riet gedekt dak, om zo een langere levensduur te krijgen.

Rietonderhoud en riet renovatie is nu eenmaal noodzakelijk en zeer belangrijk voor uw dak, een riet gedekt dak wat onderhoud krijgt gaat vele jaren meer mee en zie er ook veel frisser en nieuwer uit. uiteindelijk zullen de kosten op termijn laag blijven.

Tijdens het rietonderhoud kunt u zelf de verschillen in de kwaliteit van uw riet op uw dak zien. Het riet gekamd en geschoren en de oude lagen verwijdert en waar nodig wordem er nieuwe stukken riet opgestopt en daarna wordt het riet weer mooi opgeklopt.

Na het rietonderhoud hebben wij op verzoek het dak behandeld met een anti alg -en mos middel waardoor er geen hechting plaatsvind.

Het eindresultaat een prachtig nieuw ogend rietendak op uw woning, boerderij of bedrijfsruimten. Uw dak kan weer vele jaren mee.

Extra informatie onderhoud rietendaken

Op onze pagina rietonderhoud  geven wij een uitleg over wat riet onderhoud precies inhoud mocht u vragen en of opmerkingen hebben dan kunt ons altijd bellen mailen of gewoon aanspreken.

Op onze contactpagina vindt onze adressen, mailadressen en telefoonnummers zodat u contact met ons kunt maken!

Facebook pagina

Wij hebben ook een facebook pagina waar u op kunt kijken welke projecten er nog meer gemaakt zijn en de diverse projecten waar we actief mee bezig zijn.

Kosten en subsidies Fiscale aftrek subsidies voor rijksmonumenten

Om de kosten voor monumentale panden wat betaalbaar te houden heeft de regering een subsidie ingesteld voor Rijks monumenten u  kunt hier meestal ook gebruik van maken.

De huidige regeling voor fiscale aftrek voor rijks monumenten is in ieder nog geldig tot 2019, LEES hier meer over de subsidieregeling. De fiscale regeling wordt veranderd echter heeft de rijksoverheid meer tijd nodig om dit uit te werken. (bron rijksoverheid)

rietendak-onderhouden AlgenMosbestrijdenoprietendak rietdekkersbedrijf brabant Nunspeet-rietendak-onderhoud rieten-dak-schoonmaken Rietonderhoud-Nunspeet

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen of bel directbellen06-15309917