Rietdekkersbedrijf Kloosterman & van Raalte heeft de tweede prijs gewonnen bij de ‘Pand van het jaar 2021′ verkiezing. Er waren in totaal 15 panden die in aanmerking konden komen voor de prijs. Het team van Rietdekkersbedrijf Klooster & van Raalte is ontzettend trots op dit mooie resultaat. 

Rietdekkersbedrijf Kloosterman & Van Raalte Tweede Prijs ‘pand Van Het Jaar 2021’ Verkiezing

Uitslag bekendgemaakt op Rietdekkersbeurs

De uitslag van de verkiezing ‘Pand van het jaar 2021’ is bekendgemaakt op de Rietdekkersbeurs in Hardenberg, welke plaatsvond op vrijdag 8 april. De Vakfederatie Rietdekkers organiseert deze verkiezing normaalgesproken jaarlijks, maar door corona heeft de verkiezing vorig jaar niet plaatsgevonden. De panden zijn ingestuurd door rietdekkersbedrijven en varieerden van modern tot traditioneel. Collega rietdekkers konden hun stem uitbrengen op het mooiste project, waarbij er gekeken is naar vakmanschap, hoe het werk is gemaakt, de moeilijkheidsgraad en het pand zelf. 

 

Karakteristieke villa

Rietdekkersbedrijf Kloosterman & van Raalte heeft de tweede prijs gewonnen met een mooi project in Aerdenhout. Het gaat om een karakteristieke villa, voorzien van een rieten dak met breukkap. Dit houdt in dat de kap doorloopt in de gevel. Dirk van Raalte, eigenaar van het rietdekkersbedrijf, vertelt: ‘Het was een bijzonder project om met ons team aan te werken. De uitdagingen zaten vooral in de breukkap, de dakkapelletjes en de ronde vormen. We hebben met ons team een mooi resultaat neergezet, waar we enorm trots op zijn.” Bekijk de foto’s van de prijswinnaar hieronder. 

 

 

Tweede Prijs Verkiezing ‘pand Van Het Jaar 2021’ Tweede Prijs Pand Van Het Jaar 2021 Verkiezing Tweede Prijs ‘pand Van Het Jaar 2021’ Tweede Prijs ‘pand Van Het Jaar 2021’ Verkiezing

Wilt u ook zo'n mooi rieten dak?

Neem dan voor meer informatie en prijzen contact met ons op.

Vraag hier een offerte aan of bel directbellen06-15309917