Rieten dak Wezep

Wilt u graag een rieten dak laten plaatsen of moet uw rieten dak voorzien worden van onderhoud? Dan bent u wellicht op zoek naar een gespecialiseerde rietdekker. Bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte in omgeving Wezep bent u altijd aan het juiste adres. Wij leveren vakmanschap. We zien ons werk als een ambacht, waar wij elke dag met veel liefde en plezier mee bezig zijn. Wij plaatsen rieten daken door heel het land, dus ook voor een rieten dak in Wezep kunt u bij ons terecht. Een nieuw rieten dak, restauratie of onderhoud? Onze ervaren vakmannen staan voor u klaar.

Banner 4 Rietdekkerbedrijf kloosterman

Woning voorzien van rieten dak Wezep

Overweegt u om een rieten dak op uw woning in Wezep te laten plaatsen? Bij Rietdekkersbedrijf Kloosterman en Van Raalte bespreken wij graag met u de mogelijkheden. Of u nu uw pannendak wilt laten vervangen door een rieten dak of uw nieuwbouwwoning hier mee wilt voorzien; wij zijn van alle markten thuis. Ons rietdekkersbedrijf is een familiebedrijf met ruim 125 jaar ervaring. De liefde die wij voelen voor ons vak, stoppen wij in elk project.  Al 1.000+ projecten gingen u voor én met succes. Wij leveren iedere keer weer maatwerk.

Profijt rieten dak Wezep

Heeft u nog enkele twijfels over het plaatsen van een rieten dak in Wezep? Dan is het fijn om te weten dat een rieten dak diverse voordelen met zich meebrengt. Iets waar u in de toekomst veel profijt van gaat hebben.

  • Riet is een milieuvriendelijk natuurproduct dat bijdraagt aan duurzaamheid;
  • Een rieten dak draagt bij aan de luxe en warme uitstraling van uw woning;
  • Riet is een flexibel product. Zonnepanelen en strakke afwerkingen rond uw dakramen zijn hierdoor mogelijk;
  • De ventilatie van een rieten dak draagt bij aan uw gezondheid;
  • Geheel brandveilig kunnen wij uw rieten dak in Wezep plaatsen;
  • Riet is een product met een hoge isolatiewaarde en hierdoor zullen uw energiekosten snel dalen.
Rietdekkersbedrijf Dalfsen

Contact

Naast het leggen van een rieten dak in Wezep, kunt u ook voor onderhoud of restauraties bij ons terecht. Om de levensduur van uw rieten dak te verzekeren, raden wij aan om uw dak ieder jaar te voorzien van onderhoud. Hierbij behandelen wij het mos, de algen en eventuele rottende plekken op uw rieten dak. Is er iets kapot? Dan vervangen wij dit door nieuw riet te plaatsen. Wilt u graag een onderhoudsbeurt voor uw rieten dak of een nieuw rieten dak plaatsen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!